Yarrah Bio Hondenvoer Brokjes In Saus – Hondenvoer – Kip 150 g | 8714265290817

Yarrah Bio Hondenvoer Brokjes In Saus – Hondenvoer – Kip 150 g direct bestellen in onze webshop! Graanvrije chunks met kip en aloë vera
Wil je jouw hond een lekkere graanvrije vleesmaaltijd voorschotelen met biologische kip gecombineerd met aloë vera? Kies dan voor Biologisch Hondenvoer Chunks met Kip van Yarrah. Een complete, voedzame en zeer smakelijke voeding voor alle honden, van puppy tot senior.
De voeding is zuiver biologisch, dit betekent dat het voer geen chemische geur-, kleur- en smaakstoffen, pesticiden en GMO bevat. Enkel de best opneembare eiwitten zitten in deze brokjes voor een gezond en sterk lichaam en geest.
Praktische voeding in een kuipje
Natvoer is belangrijk voor je hond, het bevat veel vocht en het helpt je hond om gehydrateerd te blijven. De brokjes in saus zijn zeer smakelijk, de smaken van het vlees zijn in de saus getrokken wat zorgt voor een overheerlijke maaltijd.
Deze voeding is monoproteïne (1 eiwitbron) en bevat 50% biologische kip. Deze kippen hebben een beter leven gehad dan de gemiddelde kip. Ze hebben buiten mogen scharrelen, hebben puur biologisch gegeten en daarnaast leiden ze een langer leven dan de gemiddelde kip. De toegevoegde aloë vera bevat veel vitamines, mineralen, antioxidanten en enzymen die helpen om het immuunsysteem van je hond te versterken.
Waarom Yarrah?
Sinds 1992 produceert Yarrah biologisch honden- en kattenvoer met als doel een positieve verandering teweeg te brengen. De kwaliteit van de producten staat centraal en leveranciers worden dan ook regelmatig persoonlijk bezocht om dit te kunnen waarborgen en de biologische producten te verbeteren. Je vindt in Yarrah voer en snacks geen verborgen ingrediënten of onnodige toevoegingen, enkel zuiver biologisch voer voor jouw huisdier.
Biologisch Hondenvoer Chunks met Kip bevat 150 g.
. Alle Yarrah voor uw Hond uit voorraad leverbaar!

Prijs:  1.59   (klik hier voor meer informatie)