Wolf-Garten Verstelbare Bladhark Uc-M – Bladhark – 36-58 cm | 4008423878363

Wolf-Garten Verstelbare Bladhark Uc-M – Bladhark – 36-58 cm direct bestellen in onze webshop! Een schone tuin creëer je met een verstelbare en stevige bladhark
Paden en harde ondergronden kan je eenvoudig schoonmaken met de UC-M Bladhark van Wolf-Garten. De hark is ideaal voor het verwijderen van zowel fijn als grof vuil (zoals snoeiafval), zelfs in lastig bereikbare plaatsen bijvoorbeeld bij bomen of borders. Deze bladhark heeft 22 tanden die zijn gemaakt van flexibel gehard staal, waardoor de tanden niet zullen buigen tijdens het werken. De verende stalen tanden maken de bladhark ook zeer geschikt voor harde ondergronden waardoor dit product een must-have is voor iedere tuin. Doordat de hark te verstellen is, kan je kleine of grote oppervlaktes schoonmaken, afhankelijk van het formaat van je tuin.
De kwaliteit van WOLF-Garten gereedschap begint al bij de selectie van de grondstoffen. Als basis wordt gebruik gemaakt van hoogwaardig roestvrijstaal dat in een bad van vloeibaar zout wordt gedompeld voor extra hardheid en bescherming tegen roest. Een harslaag zorgt voor de afwerking en maakt dat je gereedschap na vele jaren er nog steeds mooi uitziet.
Wat is het multi-star systeem?
Of het nu lente, zomer, herfst of winter is, het multi-star systeem helpt je bij jouw (tuin)werk elk moment van het jaar. 15 stelen en meer dan 70 opzetstukken garanderen een bijna eindeloos aantal combinaties – voor een breed scala van toepassingen, afgestemd op jouw lengte. De gereedschappen kunnen eenvoudig worden uitgewisseld met één simpele klik. Na de klik zit het gereedschap zo goed vast aan de steel, dat er geen vervelende trillingen ontstaan bij het werken in de tuin en wordt je tuinplezier vergroot. Het kliksysteem is zo ontworpen dat je bij het werken in de tuin niet blijft haken achter planten.

Alle opzetstukken kunnen worden gecombineerd met bijna alle stelen (de juiste steel voor elk werk). Er zijn verschillende lengtes van stelen ter ondersteuning van ergonomisch en rugvriendelijk werken. De uitschuifbare stelen helpen bij het werken op hoogte zonder gebruik te maken van een ladder en dit vermindert de kans op ongevallen tijdens het werken. Daarnaast is het systeem duurzaam dankzij de speciale langdurige bewerking van het materiaal. Je zal zeker de juiste multi-star gereedschappen voor jouw tuin vinden.
Gegarandeerd kwaliteit
Innovatieve modules, ergonomisch ontwerp, hoogwaardige materialen en buitengewoon vakmanschap. Made in Germany – dit zijn de unieke ingrediënten die elk multi-star product een lange levensduur geven. Gemaakt om generaties lang tuinplezier te bieden.
Op het gehele multi-star systeem biedt WOLF-Garten een unieke langdurige garantie van 35 jaar(*). Zodat de volgende generatie en degene daarna ook zal profiteren van de hoogste kwaliteit van het multi-star systeem.
(*) Uitgezonderd slijtende onderdelen zoals het mes, veren, stelen, zaagblad en snijvlakken.
De Bladhark heeft een werkbreedte die verstelbaar is van 38 tot 58 cm. Gebruik de hark in combinatie met een steel uit het Wolf-Garten multi-star assortiment.
Inclusief 35 jaar garantie bij Wolf-Garten (behalve op slijtende onderdelen).
. Alle Wolf-Garten voor uw Werken In De Tuin uit voorraad leverbaar!

Prijs:  27.99   (klik hier voor meer informatie)