Wolf-Garten Takkenzaag Power Cut Saw 370 – Boomverzorging – 37 cm | 4008423878592

Wolf-Garten Takkenzaag Power Cut Saw 370 – Boomverzorging – 37 cm direct bestellen in onze webshop! Takken zagen was nog nooit zo makkelijk
Eens in de zoveel tijd is het nodig om de takken van je boom wat bij te werken. De Takkenzaag Power Cut Saw 370 van Wolf-Garten zaagt met zijn gebogen zaagblad moeiteloos door dikke takken. De speciale trektanden maken een zuivere snede en voorkomen een bacteriële infectie. De Power Cut Saw Pro kan met de hand worden gebruikt dankzij het ergonomisch vormgegeven handvat met soft touch, de gebogen uiteindes van de handgreep zorgen voor een ferme grip. Ook kan de zaag gebruikt worden in combinatie met multi-star stelen voor een verder bereik, tot wel 5,5 meter met een los verkrijgbare Variosteel ZM-V 4 van Wolf-Garten! Inclusief mesbeschermer voor veilig opbergen en herbruikbare mesafdekking.
Kan NIET worden gebruikt met de ZMi12 en ZMi 15 handgrepen.
De kwaliteit van WOLF-Garten gereedschap begint al bij de selectie van de grondstoffen. Als basis wordt gebruik gemaakt van hoogwaardig roestvrijstaal dat in een bad van vloeibaar zout wordt gedompeld voor extra hardheid en bescherming tegen roest. Een harslaag zorgt voor de afwerking en maakt dat je gereedschap na vele jaren er nog steeds mooi uitziet.
Wat is het multi-star systeem?
Of het nu lente, zomer, herfst of winter is, het multi-star systeem helpt je bij jouw (tuin)werk elk moment van het jaar. 15 stelen en meer dan 70 opzetstukken garanderen een bijna eindeloos aantal combinaties – voor een breed scala van toepassingen, afgestemd op jouw lengte. De gereedschappen kunnen eenvoudig worden uitgewisseld met één simpele klik. Na de klik zit het gereedschap zo goed vast aan de steel, dat er geen vervelende trillingen ontstaan bij het werken in de tuin en wordt je tuinplezier vergroot. Het kliksysteem is zo ontworpen dat je bij het werken in de tuin niet blijft haken achter planten.

Alle opzetstukken kunnen worden gecombineerd met bijna alle stelen (de juiste steel voor elk werk). Er zijn verschillende lengtes van stelen ter ondersteuning van ergonomisch en rugvriendelijk werken. De uitschuifbare stelen helpen bij het werken op hoogte zonder gebruik te maken van een ladder en dit vermindert de kans op ongevallen tijdens het werken. Daarnaast is het systeem duurzaam dankzij de speciale langdurige bewerking van het materiaal. Je zal zeker de juiste multi-star gereedschappen voor jouw tuin vinden.
Gegarandeerd kwaliteit
Innovatieve modules, ergonomisch ontwerp, hoogwaardige materialen en buitengewoon vakmanschap. Made in Germany – dit zijn de unieke ingrediënten die elk multi-star product een lange levensduur geven. Gemaakt om generaties lang tuinplezier te bieden.
Op het gehele multi-star systeem biedt WOLF-Garten een unieke langdurige garantie van 35 jaar(*). Zodat de volgende generatie en degene daarna ook zal profiteren van de hoogste kwaliteit van het multi-star systeem.
(*) Uitgezonderd slijtende onderdelen zoals het mes, veren, stelen, zaagblad en snijvlakken.
De Takkenzaag heeft een werkbreedte van 37 cm. Gebruik de zaag in combinatie met een steel uit het Wolf-Garten multi-star assortiment.
Inclusief 35 jaar garantie bij Wolf-Garten (behalve op slijtende onderdelen).
. Alle Wolf-Garten voor uw Werken In De Tuin uit voorraad leverbaar!

Prijs:  31.19   (klik hier voor meer informatie)