Wolf-Garten Takkenschaar Power Cut Rs650 – Boomverzorging – 650 mm | 4009269305518

Wolf-Garten Takkenschaar Power Cut Rs650 – Boomverzorging – 650 mm direct bestellen in onze webshop! Makkelijk takken knippen met Wolf-Garten
Het knippen van takken kan een zwaar en tijdrovend werkje zijn. Met de RS 650 Takkenschaar Aambeeld van Wolf-Garten kan je tot twee keer zoveel kracht zetten dankzij een vernieuwde snijkoptechnologie. Met een instelbare messpanning kan je precies werken zoals je wilt.
Details van de Takkenschaar Aambeeld
De vlakke platkopschroeven van de schaar beschermen de boom tegen onnodige schade aan de schors en minimaliseren de kans op besmetting door bacteriën. Verder is de schaar dankzij de gemakkelijk te vervangen onderdelen en de uitgebreide garantie van 10 jaar zeer onderhoudsvriendelijk. De antikleefcoating voorkomt de hechting van sappen op het mesoppervlak en zorgt ervoor dat snoeien schoon en nauwkeurig gebeurt. De schaar heeft ergonomische 1-K kunststof handgrepen met eloxeerde aluminium hefboomarmen. Met deze ergonomische handgrepen met zacht rubberen inleg kan je veiliger en gewrichtsvriendelijk werken.
De Takkenschaar heeft een werkruimte van 650 mm en kan takken tot maximaal 40 mm knippen.
Inclusief 10 jaar garantie bij Wolf-Garten.
. Alle Wolf-Garten voor uw Werken In De Tuin uit voorraad leverbaar!

Prijs:  43.99   (klik hier voor meer informatie)