Wolf-Garten Takkenschaar Power Cut Rr 900 T – Boomverzorging – 650-900 mm | 4009269305549

Wolf-Garten Takkenschaar Power Cut Rr 900 T – Boomverzorging – 650-900 mm direct bestellen in onze webshop! Makkelijk takken knippen met Wolf-Garten
Het knippen van takken kan een zwaar en tijdrovend werkje zijn. Met de RR 900 T Takkenschaar van Wolf-Garten kan je tot vier keer zoveel kracht zetten dankzij een vernieuwde snijkoptechnologie. Met een instelbare messpanning kan je precies werken zoals je wilt. Deze takkenschaar heeft een telescopische verstelling van 65 tot 90 cm.
Details van de Takkenschaar Power Cut
De vlakke platkopschroeven van de schaar beschermen de boom tegen onnodige schade aan de schors en minimaliseren de kans op besmetting door bacteriën. Verder is de schaar dankzij de gemakkelijk te vervangen onderdelen en de uitgebreide garantie van 10 jaar zeer onderhoudsvriendelijk. De antikleefcoating voorkomt de hechting van sappen op het mesoppervlak en zorgt ervoor dat snoeien schoon en nauwkeurig gebeurt. De schaar heeft ergonomische 2-K kunststof handgrepen met eloxeerde aluminium hefboomarmen. Met deze ergonomische handgrepen met zacht rubberen inleg kan je veiliger en gewrichtsvriendelijk werken. Ook heeft de schaar langere aluminium rondhouten voor betere krachtoverbrenging. De schokabsorberende rubberen buffers van alle takkenscharen met papegaaienbek minimaliseren de impact van het snoeien.
De Takkenschaar heeft een verstelbare werkruimte van 650 tot 900 mm en kan takken tot maximaal 50 mm knippen.
Inclusief 10 jaar garantie bij Wolf-Garten.
. Alle Wolf-Garten voor uw Werken In De Tuin uit voorraad leverbaar!

Prijs:  65.99   (klik hier voor meer informatie)