Wolf-Garten Takkenschaar Power Cut Rr 630 – Boomverzorging – 630 mm | 4009269305488

Wolf-Garten Takkenschaar Power Cut Rr 630 – Boomverzorging – 630 mm direct bestellen in onze webshop! Makkelijk takken knippen met Wolf-Garten
Het knippen van takken kan een zwaar en tijdrovend werkje zijn. Met de RR 630 Takkenschaar Power Cut kan je makkelijk je bomen snoeien.
Details van de Takkenschaar Power Cut
De vlakke platkopschroeven van de schaar beschermen de boom tegen onnodige schade aan de schors en minimaliseren de kans op besmetting door bacteriën. Verder is de schaar dankzij de gemakkelijk te vervangen onderdelen en de uitgebreide garantie van 10 jaar zeer onderhoudsvriendelijk. De antikleefcoating voorkomt de hechting van sappen op het mesoppervlak en zorgt ervoor dat snoeien schoon en nauwkeurig gebeurt. De schaar heeft ergonomische 1-K kunststof handgrepen met eloxeerde aluminium hefboomarmen. Met deze ergonomische handgrepen met zacht rubberen inleg kan je veiliger en gewrichtsvriendelijk werken. De schokabsorberende rubberen buffers van alle takkenscharen met papegaaienbek minimaliseren de impact van het snoeien.
De Takkenschaar heeft een werkruimte van 630 mm en kan takken tot maximaal 35 mm knippen.
Inclusief 10 jaar garantie bij Wolf-Garten.
. Alle Wolf-Garten voor uw Werken In De Tuin uit voorraad leverbaar!

Prijs:  31.99   (klik hier voor meer informatie)