Wolf-Garten Onkruidsteker Ks-2k – Grondbewerkers – | 4009269277105

Wolf-Garten Onkruidsteker Ks-2k – Grondbewerkers – direct bestellen in onze webshop! Geen onkruid meer met deze handige onkruidsteker
Voor veel mensen is onkruid een doorn in het oog, in een strakke en mooi onderhouden tuin tref je dit liever niet aan. Onkruid uitsteken is een makkelijke en milieuvriendelijke manier om onkruid te verwijderen, dit was nog nooit zo eenvoudig als met de KS-2K Onkruidsteker van Wolf-Garten, tevens geschikt voor een zware bodem.
De Onkruidsteker is voorzien van een slipvaste comfortzone op het ergnomische handvat wat de trekbeweging ondersteunt en wat tevens zorgt voor een complete controle over de steker. Dankzij dit comfortabele handvat krijg je altijd een mooi resultaat zonder dat je last krijgt van zere handen.
Waarom een onkruidsteker gebruiken?
Onkruid vergaat niet, maar het kan wel in toom worden gehouden. Met de diverse hakken en schoffels van Wolf-Garten maken ongewenste planten geen schijn van kans. Jouw tuinplanten worden niet langer onthouden van voedingsstoffen en ruimte. Vlakwortelend onkruid wordt hiermee snel en duurzaam verwijderd.
De Onkruidsteker heeft een afmeting van 30,5 x 3,5 x 3,5 cm en is rood met geel van kleur.
. Alle Wolf-Garten voor uw Werken In De Tuin uit voorraad leverbaar!

Prijs:  9.59   (klik hier voor meer informatie)