Wolf-Garten Onkruidsteker Iw-A Automatisch – Grondbewerkers – 110 cm | 4009269305600

Wolf-Garten Onkruidsteker Iw-A Automatisch – Grondbewerkers – 110 cm direct bestellen in onze webshop! Geen onkruid meer met deze handige onkruidsteker
Voor veel mensen is onkruid een doorn in het oog, in een strakke en mooi onderhouden tuin tref je dit liever niet aan. Onkruid uitsteken is een makkelijke en milieuvriendelijke manier om onkruid te verwijderen, dit was nog nooit zo eenvoudig als met de iW-A Onkruidsteker van Wolf-Garten, waarmee je je rug ontlast.
De Onkruidsteker houd je vast aan de D-handgreep met soft zone, de twee RVS klauwen steken diep in de bodem. Met het uitwerpsysteem kan je vervolgens het onkruid lossen. De steker heeft een opvouwbare voetsteun voor een ruimtebesparende opslag. De steel is 110 cm lang zodat je niet te diep hoeft te bukken en je rug kunt ontlasten tijdens het werken.
Waarom een onkruidsteker gebruiken?
Onkruid vergaat niet, maar het kan wel in toom worden gehouden. Met de diverse hakken en schoffels van Wolf-Garten maken ongewenste planten geen schijn van kans. Jouw tuinplanten worden niet langer onthouden van voedingsstoffen en ruimte. Vlakwortelend onkruid wordt hiermee snel en duurzaam verwijderd.
De Onkruidsteker is 110 cm lang en is rood van kleur.
. Alle Wolf-Garten voor uw Werken In De Tuin uit voorraad leverbaar!

Prijs:  35.19   (klik hier voor meer informatie)