Wolf-Garten Handkrabber Ka-2k – Tuinhandgereedschap – 7 cm | 4009269271400

Wolf-Garten Handkrabber Ka-2k – Tuinhandgereedschap – 7 cm direct bestellen in onze webshop! Belucht je tuin met een comfortabele krabber
Je hebt niet altijd groot geschut nodig voor het losmaken en beluchten van je tuin, bloembed of balkon. Met de KA-2K Krabber van Wolf-Garten activeer je het bodemleven waarbij de wortels onaangetast blijven.
De Krabber is voorzien van een slipvaste comfortzone op het ergnomische handvat wat de trekbeweging ondersteunt en wat tevens zorgt voor een complete controle over de krabber. Dankzij dit comfortabele handvat krijg je altijd een mooi resultaat zonder dat je last krijgt van zere handen.
Waarom een krabber gebruiken?
Door de bodem op het juiste moment en met het juiste stuk gereedschap te bewerken, wordt het bodemleven geactiveerd. Na de winterkou zorgt het openscheuren van de kruimelaarde voor beluchting en de afvoer van overtollig water. Door het losser maken van de bodem, zorg je ervoor dat er in de loop van het warme seizoen niet te weinig levensvocht in de bodem aanwezig is. Valt je iets op? De lucht- en waterhuishouding hangen met elkaar samen. Hoe meer lucht er in de bovenste bodemlaag terechtkomt, hoe beter de micro-organismen zich ontwikkelen en hoe minder ongewenste rotting er optreedt. Door de bodem regelmatig los te maken, zorg je er in de hete zomermaanden bovendien voor dat moeizaam verspreid water niet onmiddellijk weer verdampt door de smalle gangen, waardoor het in het aardoppervlak is terechtgekomen. De kleine bodemkruimels liggen als deksels op de minuscule regenputjes en het kostbare vocht komt ten goede aan het bodemleven en de planten.
De Krabber heeft een werkbreedte van 7 cm en is rood met geel van kleur.
. Alle Wolf-Garten voor uw Werken In De Tuin uit voorraad leverbaar!

Prijs:  9.59   (klik hier voor meer informatie)