Wolf-Garten Graszaad Schaduw&Zon Premium-Gazon – Graszaden – 1 kg | 4008423866759

Wolf-Garten Graszaad Schaduw&Zon Premium-Gazon – Graszaden – 1 kg direct bestellen in onze webshop! Een prachtig gazon met zon en schaduw
Soms is het lastig om je gazon overal even groen te krijgen, vooral als je tuin afwisselend zon- en schaduwplekken heeft. Met het Graszaad Premium Gazon van Wolf-Garten creëer je een prachtig groen gazon wat zowel in de zon als in de schaduw goed kan groeien. Je gazon zal van hoge kwaliteit zijn met een hoge dichtheid van de scheuten, waardoor mos en onkruid geen kans krijgen om ertussen te groeien. De gazondichtheid is ongeveer 100.000 scheuten per m2. Het graszaad heeft een 30% snellere ontkieming dankzij de Kiem-Fix coating en produceert 40% minder maaiafval dan goedkope zaadmengsels.

Toepassingsperiode: van april tot oktober, de meest ideale periode is in mei en september.
Details van Graszaad Premium Gazon
Het Graszaad Premium Gazon groeit snel, veert goed en heeft een hoge belastbaarheid. Binnen enkele weken is je gazon al dicht en belastbaar, welke bodemsoort je ook hebt. Het graszaad is verrijkt met de grassoort Poa supina, dit is het enige gazongras wat zowel schaduw als zon verdraagt. Zo worden ook de plekken onder de trampoline of onder de bomen mooi groen.
Wolf-Garten Kiemgarantie
Wanneer je grasmengsels aanschaft bij Wolf-Garten, zijn deze voorzien van een unieke Kiemgarantie. Hiermee wordt gegarandeerd dat het graszaad binnen zes weken kiemt. Als het gewenste kiemkrachtresultaat niet bereikt wordt ondanks het volgen van de zaai- en verzorgingsinstructies, wordt het product vervangen (lees goed de garantievoorwaarden op de verpakking).
Het Graszaad Premium Gazon is beschikbaar in een verpakking van 1 kg (50m2).
. Alle Wolf-Garten voor uw Plant & Zorg uit voorraad leverbaar!

Prijs:  22.39   (klik hier voor meer informatie)