Wolf-Garten Essenhouten Steel Zm140 – Stelen – 140 cm | 4008423877793

Wolf-Garten Essenhouten Steel Zm140 – Stelen – 140 cm direct bestellen in onze webshop! Essenhouten steel voor jouw multi-star gereedschap
Om jouw multi-star gereedschappen te kunnen gebruiken, moet je in het bezit zijn van een van de vele een multi-star stelen, afgestemd op jouw wensen. Zoals de ZM 140 Essenhouten Steel van Wolf-Garten. Deze hoge kwaliteit houten steel is 140 cm lang, is gemaakt van natuurlijk Europees essenhout en is zeer stabiel en solide. De natuurlijke lak op waterbasis zorgt voor een prettige handligging. Verder heeft de steel een toelopende vorm voor aangenaam gebruik.
Deze steel is geschikt voor alle multi-star gereedschappen.

Wat is het multi-star systeem?
Of het nu lente, zomer, herfst of winter is, het multi-star systeem helpt je bij jouw (tuin)werk elk moment van het jaar. 15 stelen en meer dan 70 opzetstukken garanderen een bijna eindeloos aantal combinaties – voor een breed scala van toepassingen, afgestemd op jouw lengte. De gereedschappen kunnen eenvoudig worden uitgewisseld met één simpele klik. Na de klik zit het gereedschap zo goed vast aan de steel, dat er geen vervelende trillingen ontstaan bij het werken in de tuin en wordt je tuinplezier vergroot. Het kliksysteem is zo ontworpen dat je bij het werken in de tuin niet blijft haken achter planten.

Alle opzetstukken kunnen worden gecombineerd met bijna alle stelen (de juiste steel voor elk werk). Er zijn verschillende lengtes van stelen ter ondersteuning van ergonomisch en rugvriendelijk werken. De uitschuifbare stelen helpen bij het werken op hoogte zonder gebruik te maken van een ladder en dit vermindert de kans op ongevallen tijdens het werken. Daarnaast is het systeem duurzaam dankzij de speciale langdurige bewerking van het materiaal. Je zal zeker de juiste multi-star gereedschappen voor jouw tuin vinden.
Gegarandeerd kwaliteit
Innovatieve modules, ergonomisch ontwerp, hoogwaardige materialen en buitengewoon vakmanschap. Made in Germany – dit zijn de unieke ingrediënten die elk multi-star product een lange levensduur geven. Gemaakt om generaties lang tuinplezier te bieden.
Op het gehele multi-star systeem biedt WOLF-Garten een unieke langdurige garantie van 35 jaar(*). Zodat de volgende generatie en degene daarna ook zal profiteren van de hoogste kwaliteit van het multi-star systeem.
(*) Uitgezonderd slijtende onderdelen zoals het mes, veren, stelen, zaagblad en snijvlakken.
De ZM 140 is 140 cm lang. Gebruik de steel in combinatie met gereedschappen uit het Wolf-Garten multi-star assortiment.
Inclusief 35 jaar garantie bij Wolf-Garten (behalve op slijtende onderdelen).
. Alle Wolf-Garten voor uw Werken In De Tuin uit voorraad leverbaar!

Prijs:  15.99   (klik hier voor meer informatie)