Wolf-Garten Elektromaaier A370e – Grasmaaier – 37 cm 40 l Rood Geel 1600 Watt | 4008423861167

Wolf-Garten Elektromaaier A370e – Grasmaaier – 37 cm 40 l Rood Geel 1600 Watt direct bestellen in onze webshop! Een degelijke elektrograsmaaier
Wat voor gazon je ook hebt, je wilt natuurlijk dat deze er netjes uitziet. De A-serie van Wolf-Garten kenmerkt zich als grasmaaiers van hoge kwaliteit met goede functionaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid. Met de Elektromaaier A 370 E van Wolf-Garten heb je binnen no-time een net gazon zonder al te veel moeite.
Details van de A 370 E
Deze elektrograsmaaier is ideaal voor de kleinere gazons, met een snijbreedte van 37 cm. De machine bevat een sterke 1600 Watt (230 volt) motor en de chassis is gemaakt van kunststof. Je kan de maaihoogte instellen in zes posities van 2,5 tot 7,5 cm. De wielen voor hebben een hoogte van 15 cm en de wielen achter 20 cm. Verder is de grasmaaier uitgerust met een 40 l opvangbak zodat je al het losse gras gelijk kan opruimen. Met een in hoogte verstelbare greep met softgrip, die ook inklapbaar is. De A 370 E is voorzien van een 3-in-1-systeem: opvangen, maaien en mulchen.
Drie functies in één met het CCM-systeem
CCM, of voluit cut collect and mulch, vormt je maaier door een simpele draai aan de knop om van een machine met grasopvang naar een mulchmaaier, zonder dat een extra mulchplug nodig is. Het CCM-systeem vind je terug op een selectie van elektrische en accumaaiers (A340 E, A370 E, A 400 E, Lycos 40V 34 37 en 40 cm).
Mulchen is een ecologisch oplossing voor je gazon. Doordat je het gras maait en in mulchmodus tegelijk fijn maait, voed je de bodem opnieuw. Het fijngemalen gras valt terug op de bodem waar het door de bodembacteriën verder wordt afgebroken tot nuttige voedingstoffen. Hiermee verminder je de nodige hoeveelheid meststoffen op een jaar en heb je ook geen maaiafval dat je moet verwijderen.
Innovatief ACC-systeem
Dankzij het innovatieve ACC-systeem, voluit advanced cut and collect, behoren de Wolf-Garten maaiers tot de best presterende maaiers op de markt. Een kleine turbine onder het maaidek zorgt voor een extra krachtige windstroom, waardoor er een grote zuigkracht ontstaat. Gras dat onder het maaidek terechtkomt wordt hierdoor rechtgetrokken waardoor je een mooier maaibeeld krijgt, zelfs als je gras al wat te lang geworden is. Deze extra turbulentie onder het maaidek biedt een hele reek aan voordelen tegenover maaiers zonder ACC. De extra gegenereerde wind zorgt ervoor dat je opvangzak tot in de nok toe gevuld wordt, dus heb je minder heen en weer geloop om de zak te legen. Ook is er sprake van een verhoogd opvangpercentage van de grassnippers, zelfs bij vochtig gras. Of wanneer je mulcht krijg je veel fijner gemalen gras dat sneller door de bodembacteriën kan afgebroken worden en de vorming van een eventuele viltlaag vertraagt.

De A 370 E is 17 kg zwaar, heeft een maaibreedte van 37 cm en is rood met geel van kleur. Deze maaier is geschikt voor gazons tot 350m2.
. Alle Wolf-Garten voor uw Werken In De Tuin uit voorraad leverbaar!

Prijs:  169.00   (klik hier voor meer informatie)