Wolf-Garten Bloemenschepje Lu-2p – Tuinhandgereedschap – 5 cm | 4009269291620

Wolf-Garten Bloemenschepje Lu-2p – Tuinhandgereedschap – 5 cm direct bestellen in onze webshop! Een fijn bloemenschepje voor graven en planten
Het (ver)planten van bloemen en planten is een stuk makkelijker vol te houden met het juiste gereedschap. Het LU-2P Bloemenschepje van Wolf-Garten is een fijn schepje voor diverse werkzaamheden in de tuin. Het schepje is ook geschikt voor harde grond. Indien je een groter schepje wil, heeft Wolf-Garten het LU-2K Plantenschepje in het assortiment.
Het Bloemenschepje is voorzien van een slipvaste comfortzone op het ergnomische handvat wat zorgt voor een complete controle over de tool. Dankzij dit comfortabele handvat krijg je altijd een mooi resultaat zonder dat je last krijgt van zere handen.
Tip voor bloemen in de tuin
Afhankelijk van de tijd van het jaar zullen niet al je planten nog in bloei staan. Zorg er altijd voor dat de planten die nog wél groeien en bloeien genoeg voedingsstoffen en zuurstof krijgen door uitgebloeide planten en bloemen te verwijderen. Op deze manier blijft jouw tuin tiptop in orde en kan je nóg langer genieten van jouw favoriete planten. Het bloemenschepje is hiervoor ideaal.
Het Bloemenschepje heeft een werkbreedte van 5 cm is rood met geel van kleur.
. Alle Wolf-Garten voor uw Werken In De Tuin uit voorraad leverbaar!

Prijs:  9.59   (klik hier voor meer informatie)