Wolf-Garten Bladharkje Ld-2k – Bladhark – 11.5 cm | 4009269272223

Wolf-Garten Bladharkje Ld-2k – Bladhark – 11.5 cm direct bestellen in onze webshop! Een praktisch bladharkje voor een schone tuin
Voor het bladvrij maken van kleine gebieden in je tuin, is het niet gelijk nodig om de grote bladhark tevoorschijn te halen. Met het LD-2K Bladharkje van Wolf-Garten kan je kleine overwoekerde gebieden zoals bloembedden, balkons en terrassen eenvoudig schoonmaken.
Het Bladharkje is voorzien van een slipvaste comfortzone op het ergnomische handvat wat de trekbeweging ondersteunt en wat tevens zorgt voor een complete controle over het harkje. Dankzij dit comfortabele handvat krijg je altijd een mooi resultaat zonder dat je last krijgt van zere handen.
Waarom een bladharkje gebruiken?
In de natuur is bijna geen enkele bodem kaal. Overal is deze bedekt met gras, wilde planten of rottend organisch materiaal. In de tuin vinden we eveneens afgebroken twijgen, afgevallen bladeren van bomen en bloemen en ook de restanten van onze wiedwerkzaamheden. Tuinafval heeft echter zijn eigen verraderlijke eigenschappen: gewied onkruid bevat vaak nog zaad voor verder ongewenst nageslacht. Bladeren die zijn blijven liggen, vormen een ideale voedingsbodem voor schimmelziekten. Met het Bladharkje kan je dit voorkomen en ziet je perk of terras er ook weer netjes uit.
Het Bladharkje heeft een werkbreedte van 11,5 cm en is rood met geel van kleur.
. Alle Wolf-Garten voor uw Werken In De Tuin uit voorraad leverbaar!

Prijs:  9.59   (klik hier voor meer informatie)