Versele-Laga Country`s Best Ovimash 3 Muesli Schaap – Erfdiervoer – 20 kg Onderhoud | 5410340510469

Versele-Laga Country`s Best Ovimash 3 Muesli Schaap – Erfdiervoer – 20 kg Onderhoud direct bestellen in onze webshop! Mengeling van korrels, maïs- en gerstvlokken vanaf 6 weken
Ovimash 3 Muesli van Versele-Laga Country’s Best is een aanvullende korrel voor lammeren en schapen vanaf een leeftijd van 6 weken, ook geschikt voor tijdens de dracht.

Deze mengeling bevat naast korrels ook maïs- en gerstvlokken voor een vlotte opname en is uitermate geschikt als onderhoudsvoeding. Aan de Ovi-schapenvoeders is geen koper toegevoegd, schapen zijn namelijk zeer gevoelig voor kopervergiftiging.

Voertips
Verstrek altijd voldoende ruwvoer zoals gras en hooi en zorg uiteraard ook voor voldoende en zuiver drinkwater. Schapen zijn gevoelig voor kopervergiftiging, geef daarom uitsluitend specifieke schapenvoeders uit het Ovi-assortiment. Het dagelijkse rantsoen mag voor maximaal 60% uit krachtvoer bestaan.
Ovimash mag gegeven worden vanaf 6 weken oud en tijdens de dracht (rantsoeneer in de eerste 3 maanden van de dracht, voorzie extra krachtvoer vanaf 3 weken voor het lammeren). Schapen zijn herkauwers en hebben dus behoefte aan ruwvoer. De behoefte aan krachtvoer verschilt naargelang het ras en de beschikbaarheid van gras in de zomer en ruwvoer in de winter. Geef ooien en rammen in de zomer tot 250 g en in de winter 500 g Ovimash. Als het grasaanbod krap is kan dan kan je minimaal 500 g Ovimash voederen aan opgroeiende dieren.
Country’s Best
Versele-Laga heeft meerdere productlijnen. De Country’s Best-producten schotelen jouw dier het beste voor uit de natuur, of je nou kippen, eenden, fazanten, konijnen of schapen hebt. Country’s Best levert voer van hoge kwaliteit voor elk dier in elke levensfase, om zo een optimale gezondheid te garanderen.
Ovimash 3 Muesli bevat 20 kg.
. Alle Versele-Laga Country`s Best voor uw Boerderijdier uit voorraad leverbaar!

Prijs:  18.19   (klik hier voor meer informatie)