Versele-Laga Country’s Best Gold – Gallico Pelletlegkorrel – Kippenvoer – 5 kg

 13,10

EAN

5410340512050

Product gewicht

5.03 kg

Fabrikant Adres

Onbekend

Analytische bestandsdelen

Ruw eiwit 16,0%, Ruw vet 4,0%, Ruwe as 12,0%, Ruwe celstof 3,5%, Lysine 0,71%, Methionine 0,36%, Calcium 3,30%, Fosfor 0,55%, Natrium 0,15%.

Toevoegingsmiddelen

Zie productomschrijving

Voedingswaarde

Tarwe, maïs, sojavoer (geproduceerd met genetisch gemodificeerde soja), graankorrelvoermeel, calciumcarbonaat, zonnebloemzaadvoer, rijstevoermeel, tarwegries, maïsglutenvoer, monocalciumfosfaat, natriumchloride, natriumbicarbonaat, goudsbloemextract, sepioliet.

Soort diervoeder

Mengvoeder

Gewicht consumenteneenheid CE

0 g

Verpakking breedte

220 mm

Verpakking hoogte

120 mm

Verpakking lengte

400 mm

Verpakkingsgewicht

5 kg

Categorieën

Dieren Kippen Kippenvoer

Merk

Versele-Laga Country`s Best

Laatst geupdate op maart 29, 2024 12:10 pm
SKU: 9200000032456947 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Volledig voeder voor legkippen

Je wilt je volwassen kip natuurlijk een kwalitatief goede voeding geven. Met Gold 4 Gallico Pellet van Versele-Laga Country’s Best geef je je legkip een uitgebalanceerde voeder. Deze volledige voeding is geschikt voor kippen vanaf 18 weken oud en kan gegeven worden gedurende de hele legperiode.

Deze korrel bevat alle ingrediënten, vitaminen en mineralen – waaronder calcium, fosfor en vitamine D3 – die je kip nodig heeft voor een goede eivorming en sterke eierschaal. Het is de ideale voeder voor een natuurlijk legritme. Daarnaast heeft de voeding een korrelvorm voor een vlotte voederopname zonder overmatig morsen. Het product bevat geen coccidiostaticum, voor een natuurlijke leg.

Voertips

Om de spijsvertering van je dier in topconditie te houden, is het aan te raden om Grit ter beschikking te stellen. Ook heeft Grit een positieve invloed op het beendergestel en de vorming van de eierschaal. Zorg ook altijd voor schoon en zuiver drinkwater.

Naar believen verstrekken, afhankelijk van de leeftijd en het ras heeft een kip ongeveer 110 gram voer per dag nodig. Bijvoeren met graan is niet nodig, maar kan wel in combinatie met Gra-Mix graanmengelingen. Gelijktijdige toediening met drinkwater waaraan cholinechloride is toegevoegd, moet worden vermeden.

Country’s Best

Versele-Laga heeft meerdere productlijnen. De Country’s Best-producten schotelen jouw dier het beste voor uit de natuur, of je nou kippen, eenden, fazanten, konijnen of schapen hebt. Country’s Best levert voer van hoge kwaliteit voor elk dier in elke levensfase, om zo een optimale gezondheid te garanderen.

Gold 4 Gallico Pellet is verkrijgbaar in 5 kg en 20 kg.

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Versele-Laga Country’s Best Gold – Gallico Pelletlegkorrel – Kippenvoer – 5 kg”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Versele-Laga Country’s Best Gold – Gallico Pelletlegkorrel – Kippenvoer – 5 kg
Versele-Laga Country’s Best Gold – Gallico Pelletlegkorrel – Kippenvoer – 5 kg

 13,10

Dier-benodigdheden.nl
Logo