Versele-laga country’s best gold 2 mash-opgroeimeel > 11 weken

 27,85

EAN

5410340510094

Product gewicht

20 kg

Analytische bestandsdelen

Ruw eiwit 15,1%, Ruw vet 3,5%, Ruwe as 6,0%, Ruwe celstof 4,0%, Lysine 0,73%, Methionine 0,27%, Calcium 1,10%, Fosfor 0,59%, Natrium 0,15%.

Voedingswaarde

Tarwe, Maïs, Sojavoer (geproduceerd met genetisch gemodificeerde soja), Zonnebloemzaadvoer, Tarweglutenvoer, Rijstevoermeel, Calciumcarbonaat, Maïsglutenvoer, Monocalciumfosfaat, Zonnebloemolie, Palmolie, Natriumbicarbonaat, Natriumchloride, Sepioliet.

Soort diervoeder

Volledig diervoeder

Verpakkingsgewicht

20 kg

Categorieën

Dieren Kippen Kippenvoer

Merk

Versele-Laga Country`s Best

Laatst geupdate op april 26, 2024 12:43 am
SKU: 9200000054130804 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Opgroeimeel voor legkippen

Je wilt je jonge legkip natuurlijk gezond volwassen laten worden. Met Gold 2 Mash van Versele-Laga Country’s Best geef je je legkip een uitgebalanceerde voeder. Deze volledige voeding voor de opfok van legkippen is geschikt vanaf 11 weken tot de jonge kippen volgroeid zijn (± 18 weken).

Het lage eiwit- en energiegehalte zorgt voor een evenwichtige ontwikkeling en een optimale combinatie van calcium, fosfor en vitamine D3 garandeert een sterke eierschaal en een gezond skelet. Daarnaast heeft de voeding een meelvorm voor een geleidelijke voederopname, betere vertering en een betere mestconsistentie.

Deze variant bevat geen coccidiostaticum, omdat in deze levensfase er een verminderd risico is op coccidiose. Zo wordt een natuurlijke groei gegarandeerd.

Voertips

Om de spijsvertering van je dier in topconditie te houden, is het aan te raden om Grit ter beschikking te stellen. Ook heeft Grit een positieve invloed op het beendergestel en de vorming van de eierschaal. Zorg ook altijd voor schoon en zuiver drinkwater.

Geef jonge kippen niet te veel te eten, ze mogen geen overtollige vetaanzet krijgen want dat belemmert dat ze vlot aan de leg gaan. Afhankelijk van het ras kan je 50 tot 80 gram per dag aanhouden. Gelijktijdige toediening met drinkwater waaraan cholinechloride is toegevoegd, moet worden vermeden.

Country’s Best

Versele-Laga heeft meerdere productlijnen. De Country’s Best-producten schotelen jouw dier het beste voor uit de natuur, of je nou kippen, eenden, fazanten, konijnen of schapen hebt. Country’s Best levert voer van hoge kwaliteit voor elk dier in elke levensfase, om zo een optimale gezondheid te garanderen.

Gold 2 Mash bevat 20 kg.

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Versele-laga country’s best gold 2 mash-opgroeimeel > 11 weken”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Versele-laga country’s best gold 2 mash-opgroeimeel > 11 weken
Versele-laga country’s best gold 2 mash-opgroeimeel > 11 weken

 27,85

Dier-benodigdheden.nl
Logo