Versele-laga country’s best gold 1 mash

 28,65

EAN

5410340510070

Product gewicht

20 kg

Analytische bestandsdelen

Ruw eiwit 17,5%, Ruw vet 5,5%, Ruwe as 6,5%, Ruwe celstof 3,5%, Lysine 0,93%, Methionine 0,39%, Calcium 1,20%, Fosfor 0,62%, Natrium 0,15%.

Voedingswaarde

Tarwe, maïs, sojavoer (geproduceerd met genetisch gemodificeerde soja), zonnebloemzaadvoer, tarweglutenvoer, rijstevoermeel, bietenmelasse, palmolie, calciumcarbonaat, monocalciumfosfaat, sojaolie, natriumchloride, natriumbicarbonaat.

Soort diervoeder

Volledig diervoeder

Verpakkingsgewicht

20 kg

Categorieën

Dieren Kippen Kippenvoer

Serie

Versele-Laga Country`s Best

Merk

Versele-Laga Country`s Best

Laatst geupdate op april 15, 2024 3:32 am
SKU: 9200000054131066 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Startmeel voor legkippen

Je wilt je legkip natuurlijk een gezonde start in het leven geven. Met Gold 1 Mash van Versele-Laga Country’s Best geef je je legkip een uitgebalanceerde voeder. Deze volledige voeding voor de opfok van legkippen is geschikt vanaf de eerste dag tot een leeftijd van 10 weken.

Gold 1 Mash is niet te rijk aan energie en eiwit, zodat je kuiken zich optimaal kan ontwikkelen zonder te snelle vervetting. Een optimale combinatie van calcium, fosfor en vitamine D3 garandeert een sterke eierschaal en een gezond skelet. Daarnaast heeft de voeding een meelvorm voor een geleidelijke voederopname, betere vertering en een betere mestconsistentie.

Als laatste beschermt coccidiostaticum gevoelige dieren tegen coccidiose en wordt hiermee de algemene darmgezondheid gestimuleerd. Kuikens zijn namelijk gevoelig voor deze darmparasiet omdat hun natuurlijke weerstand nog niet volop ontwikkeld is.

Voertips

Om de spijsvertering van je dier in topconditie te houden, is het aan te raden om Grit ter beschikking te stellen. Ook heeft Grit een positieve invloed op het beendergestel en de vorming van de eierschaal. Zorg ook altijd voor schoon en zuiver drinkwater.

Geef opfokkuikens niet te royaal eten, afhankelijk van het ras kan je 10 tot 50 gram per dag aanhouden. Gelijktijdige toediening met drinkwater waaraan cholinechloride is toegevoegd, moet worden vermeden.

Country’s Best

Versele-Laga heeft meerdere productlijnen. De Country’s Best-producten schotelen jouw dier het beste voor uit de natuur, of je nou kippen, eenden, fazanten, konijnen of schapen hebt. Country’s Best levert voer van hoge kwaliteit voor elk dier in elke levensfase, om zo een optimale gezondheid te garanderen.

Gold 1 Mash bevat 20 kg.

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Versele-laga country’s best gold 1 mash”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Versele-laga country’s best gold 1 mash
Versele-laga country’s best gold 1 mash

 28,65

Dier-benodigdheden.nl
Logo