Tre Ponti Forza Tuig Rood&Reflecterend – Hondenharnas – 73 – 92 cm | 8031430006814

Tre Ponti Forza Tuig Rood&Reflecterend – Hondenharnas – 73 – 92 cm direct bestellen in onze webshop! Tre Ponti Forza, een perfect tuig voor echte powerhonden
Wanneer je op zoek bent naar een fijn, nieuw tuig voor je hond, wil je natuurlijk dat comfort en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Met Tre Ponti ben je aan het juiste adres. Tre Ponti is een Italiaans merk die kwaliteit en een comfortabele pasvorm serieus nemen. Alle tuigen zijn ontworpen en handgemaakt in Italië. Het Forza Reflective tuig is speciaal voor sterke honden. Deze hondvriendelijke correctietuigen zijn vooral geschikt voor zware en sterke hondenrassen, die veelvuldig trekken of uitvallen. Het bijzonder innovatieve ontwerp geeft de hond een ruime bewegingsvrijheid, zoals bij alle Tre Ponti tuigen.
Details van het Forza tuig
Het Forza tuig is een standaardtuig van Tre Ponti voor grotere honden (van 14 tot 60 kg) van allerlei rassen, met zilveren reflectie-omlijning voor extra zichtbaarheid in het donker. Het tuig heeft geen negatieve drukpunten, echter bij het strekken van de lijn krijgt de hond een pijnloze en lichte druk op de zijflanken. Dit zal bij elke hond een reactie uitlokken. De hond zal meteen inhouden, of stil blijven staan en naar je omkijken om te zien wat er aan de hand is. Door deze reactie te belonen kan het vervelende trekken van de hond beheersbaar worden en met de juiste aanpak zelfs volledig worden afgeleerd.
De bewegingsvrijheid wordt dus deels weggenomen maar daarvoor komt optimale controle in de plaats. De Forza is gemaakt van hypoallergeen kunststof en geeft geen irritatie, neemt geen vocht op en ruikt niet. Al met al een veilig en comfortabel tuig voor je viervoeter.
De Tre Ponti Forza Reflective is rood van kleur (ook beschikbaar in zwart) en is te bestellen in de volgende maten:
* Maat M (10 tot 20 kg) – 56 tot 58 cm
* Maat L (20 tot 30 kg) – 64 tot 80 cm
* Maat XL (30 tot 40 kg) – 73 tot 92 cm
* Maat XXL (40 tot 60 kg) – 73 tot 112 cm
. Alle Tre Ponti voor uw Hond uit voorraad leverbaar!

Prijs:  58.85   (klik hier voor meer informatie)