Tre Ponti Fibbia Basic Tuig Roze&Reflecterend – Hondenharnas – 37 – 50 cm | 8031430008177

Tre Ponti Fibbia Basic Tuig Roze&Reflecterend – Hondenharnas – 37 – 50 cm direct bestellen in onze webshop! Tre Ponti Fibbia, speciaal voor kleine en mediumhonden
Wanneer je op zoek bent naar een fijn, nieuw tuig voor je hond, wil je natuurlijk dat comfort en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Met Tre Ponti ben je aan het juiste adres. Tre Ponti is een Italiaans merk dat kwaliteit en een comfortabele pasvorm serieus neemt. Alle tuigen zijn ontworpen en handgemaakt in Italië. De Tre Ponti Fibbia Reflective tuigen zijn geschikt als wandeltuigjes voor zeer kleine tot medium honden.
Details van het Fibbia tuig
Het Fibbia tuig sluit middels een kliksysteem. Het tuigje is verstelbaar en heeft een zilveren reflectie-omlijning voor extra zichtbaarheid in het donker. Deze tuigjes hebben geen vervelende drukpunten, waardoor deze ook heel prettig kunnen zijn voor ‘kwetsbare’ rassen. Ze zijn daardoor onder andere geschikt voor Teckels doordat er geen enkele druk op de rug van de hond komt. Verder is het Fibbia tuigje vederlicht om te dragen. De Fibbia is gemaakt van hypoallergeen kunststof en geeft geen irritatie, neemt geen vocht op en ruikt niet. De verstelbare buiksingel is optimaal aan te passen aan de omvang van de hond. Al met al een veilig en comfortabel tuig voor je viervoeter.
Hoeft je hond niet per se los te lopen? Kijk dan ook eens bij het Liberta tuig met uniek koordsluitingssysteem.
De Tre Ponti Fibbia Reflective is roze van kleur (ook beschikbaar in zwart en rood) en is te bestellen in de volgende maten:
* Maat 1 (1 tot 3 kg) – 28 tot 37 cm
* Maat 1,5 (3 tot 4 kg) – 30 tot 40 cm
* Maat 2 (4 tot 5 kg) – 35 tot 49 cm
* Maat 2,5 (5 tot 6 kg) – 37 tot 50 cm
* Maat 3 (6 tot 7 kg) – 44 tot 59 cm
* Maat 3,5 (7 tot 9 kg) – 48 tot 62 cm
* Maat 4 (9 tot 14 kg) – 56 tot 70 cm
. Alle Tre Ponti voor uw Hond uit voorraad leverbaar!

Prijs:  28.40   (klik hier voor meer informatie)