Terra Trend Job Heren Werkbroek Donkergrijs&Zwart&Oranje – Werkkleding – 52 D Gr /Zw/Or | 4029148499220

Terra Trend Job Heren Werkbroek Donkergrijs&Zwart&Oranje – Werkkleding – 52 D Gr /Zw/Or direct bestellen in onze webshop! Een praktische werkbroek
Het Heren Werkbroek van Terratrend Job is een werkbroek met diverse opzetzakken in de kleur donkergrijs, met zwart ene oranje details. Verdere kenmerken van de broek zijn dat de belastingpunten in drievoud zijn genaaid en dat de broek een elastische tailleband heeft. De broek heeft twee steekzakken, twee achterzakken met klep- en klittenbandsluitng, dijbeenzak met klep- en klittenbandsluiting, rechterdijbeenzak met gereedschapszak en potloodzak, meterzak, GSM-zak en kniezakken. De broek is gemaakt van 65% polyester en 35% katoen.
Het merk Terratrend Job
Terratrend Job kenmerkt zich door kleding die iedereen kan gebruiken, een collectie op instapniveau met klassieke producteigenschappen. Er wordt gebruikt gemaakt van onderhoudsvriendelijke stoffen zoals polyester en katoen. Deze kleding heeft een goede prijs-kwaliteitverhouding en is verfijnd voor elk type gebruik. Er wordt in het bijzonder nadruk gelegd op jassen en (tuin)broeken.
Het Terratrend Job Heren Werkbroek is verkrijgbaar in maten 48, 50, 52, 54, 56 en 58.
. Alle Terra trend job voor uw Kleding & Schoeisel uit voorraad leverbaar!

Prijs:  42.99   (klik hier voor meer informatie)