Sureflap Dierenluik Microchip Dualscan – Kattenluik – 20x20x7 cm Wit | 5060180390389

Sureflap Dierenluik Microchip Dualscan – Kattenluik – 20x20x7 cm Wit direct bestellen in onze webshop! Geen vreemde dieren meer in huis met SureFlap
Een kattenluik is het ideale product waarmee je jouw kat de vrijheid kan geven die ze verdient. Om te voorkomen dat andere katten jouw huis ook binnen kunnen treden, heeft SureFlap een reeks kattenluik ontworpen die werken met microchipherkenning, zoals het Microchip DualScan Kattenluik, ideaal voor huishoudens met meerdere katten.
Kenmerken van het kattenluik met chipherkenning
Het Kattenluik is geschikt voor katten met een klein tot normaal postuur. Het luik kan worden geïnstalleerd in deuren, glas en muren. Dankzij de los verkrijgbare tunnelverlengstukken kan het kattenluik in muren van elke dikte worden gemonteerd. Bij montage van glas is het belangrijk om contact op te nemen met een professionele glaszetter en gebruik te maken van de los verkrijgbare Adapter S. Montage in de deur gaat eenvoudig dankzij de tweedelige montage.
In tegenstelling tot het normale Microchip Kattenluik van SureFlap, is de DualScan speciaal voor huishoudens met meerdere katten. Je kan per dier de toegang in en uit het luik regelen, zo kan je zelf bepalen of je bepaalde dieren binnen wilt houden, terwijl anderen wel naar buiten mogen. Maar mocht de kat die niet naar buiten mag tóch per ongeluk ontsnappen, dan kan deze altijd weer naar binnen via het luik. Zo worden je katten nooit buiten opgesloten. Het apparaat heeft een eenvoudige programmering, je wijzigt toestemming met één knop op elk gewenst moment.
Uniek aan dit luik is het microchipsysteem. Het DualScan Kattenluik is ontworpen om exclusieve toegang te verlenen aan jouw huisdieren. Het werkt middels het lezen van de unieke microchip ID van je kat, waardoor het andere katten en dieren buiten het huis houdt. Er is geen halsband of accessoire nodig. Wanneer de kat in de buurt komt van het luik, zal het luik toegang verlenen. Het kattenluik blijft gesloten voor alle dieren die niet in het systeem geprogrammeerd staan. Je kan tot 32 verschillende katten programmeren met dit luik. Het systeem werkt op alle gangbare typen microchips.

Het Microchip DualScan Kattenluik is wit van kleur, werkt op vier AA-batterijen (batterijen niet inbegrepen) en heeft de volgende afmetingen:
* Afmetingen frame – 21,0 x 21,0 cm
* Opening klep (dit is het kleinste deel van het luik waardoor je huisdier naar binnen moet) – 14,2 x 12,0 cm
* Formaat uitsnede – 16,5 x 17,1 cm
* Formaat uitsnede bij glas – diameter van 21,2 cm (gebruik hiervoor de Dierenluik Adapter S, los verkrijgbaar)
* Tunneldiepte – 7,0 cm
* Diepte voorkader – 7,8 cm
. Alle SureFlap voor uw Kat uit voorraad leverbaar!

Prijs:  124.99   (klik hier voor meer informatie)