Segenn’s konijnenhok – Konijnenkooi – Dierenkooi – Met trap – 143 x 73 x 91 cm – Voor kleine dieren – Cavia’s – hamsters – konijnen – transparant

 59,95

EAN

9501357867717

Kleur

Transparant

Materiaal

Metaal, Plastic

Opvouwbaar

Ja

Soort model

Vloer

Geschikt voor Transport

Ja

Type dier

Knaagdier

Type knaagdier

Cavia, Hamster, Konijn, Muis

Product lengte

73 cm

Product breedte

143 cm

Product hoogte

91 cm

Product gewicht

8.2 kg

Maat

14,5

Type vogel

Alle

Verpakking breedte

0 mm

Verpakking hoogte

0 mm

Verpakking lengte

0 mm

Verpakkingsgewicht

8.2 kg

Verpakkingsinhoud

26 x kunststof bord (45 x 35 cm) – 8 x kunststof bord (35 x 35 cm) – 2 x metalen roosters (45 x 35 cm) – 40 x kunststof connector – 100 x kabelbinders – 12 x antislippads – 1x hamer – 1 x instructie

Voor binnen of buiten

Voor binnen & buiten

Vorm

Vierkant

Categorieën

Dieren Knaagdieren Konijnen Konijnenkooien Kooien

Merk

Segenn

Laatst geupdate op april 6, 2024 7:27 am
SKU: 9300000045566959 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Ik ben zo blij nu!
“Van mijn baasje kreeg ik een ruim speelhuis (143 x 73 x 91 cm)! Kamer, trappen en een veranda – een waar paradijs voor mij om te rennen, spelen en trainen! ”

Ik voel me heel veilig:
“De verhoogde (45 cm hoge), gladde wanden van kunststof en het naadloze design geven mijn kinderen een goede bescherming voor meer speelplezier. Ik hoef me geen zorgen te maken dat ze weglopen en zichzelf verwonden! ”

Ik hou van netheid!
“Bekijkt mijn baasje me door de transparante panelen als ik slaap of zorgt hij voor mezelf? Ik vind het niet erg, ik hou van netheid! Mijn huis is elke dag makkelijk schoon te maken met een vochtige doek! ”

Ik wil dat mijn baasje ook plezier heeft!
“Mijn doe-het-zelfhuis kan in verschillende vormen worden gebouwd door simpelweg de panelen met de connectoren in elkaar te pluggen. Ik ben opgewonden om te zien met welke creatieve prestaties ik vandaag verrast zal worden. ”

Wat je krijgt:
Alle benodigde plastic platen, connectoren en kabelbinders, 12 antislipmatten, 2 metalen tralietrappen met een roosterafstand van 1,3 cm en 1 rubberen hamer om een ​​leuke box voor je kleine huisdieren te creëren.

Alles in één oogopslag
Hoe vaak heb je de mooiste momenten van je huisdier gemist? Met de transparante plastic platen mis je ze nooit meer! Het zal je verbazen dat je kleintje zoveel geheimen heeft!

Veilig
Ben je bang dat je ondeugende harige vriendjes uit de kooi klimmen of in hun pootjes knijpen? Geen reden om je zorgen te maken! De gladde kunststof wanden zijn 45 cm hoog en stevig met elkaar verbonden door verbindingsstukken.

Laat je liefde zien!
We weten hoeveel je van je schatjes houdt. Dit is het moment om je liefde te uiten! Geef ze een groot huis met twee verdiepingen om te rennen, spelen, sporten en plezier te hebben. Zoveel ruimte, net als je liefde!

Productdetails:

– Kleur: transparant

– Materiaal: PP-kunststofplaat, metalen frame, connectoren van ABS-kunststof

– Afmeting: 143 x 73 x 91 cm (L x B x H)

– Gewicht: 8,2 kg

– Maximaal. Statisch draagvermogen van de eerste 1e verdieping: 4 kg

Leveringsomvang:

– 26 x kunststof bord (45 x 35 cm)

– 8 x kunststof bord (35 x 35 cm)

– 2 x metalen roosters (45 x 35 cm)

– 40 x kunststof connector

– 100 x kabelbinders

– 12 x antislippads

– 1x hamer

– 1 x instructie

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Segenn’s konijnenhok – Konijnenkooi – Dierenkooi – Met trap – 143 x 73 x 91 cm – Voor kleine dieren – Cavia’s – hamsters – konijnen – transparant”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Segenn’s konijnenhok – Konijnenkooi – Dierenkooi – Met trap – 143 x 73 x 91 cm – Voor kleine dieren – Cavia’s – hamsters – konijnen – transparant
Segenn’s konijnenhok – Konijnenkooi – Dierenkooi – Met trap – 143 x 73 x 91 cm – Voor kleine dieren – Cavia’s – hamsters – konijnen – transparant

 59,95

Dier-benodigdheden.nl
Logo