Scruffs Kussen Latte Bruin – Hondenkussen – L | 5060319933371

Scruffs Kussen Latte Bruin – Hondenkussen – L direct bestellen in onze webshop! Luxueus dutten met het Chateau Memory Foam kussen Latte van Scruffs
Wanneer je een kussen of mand uitkiest, moet je rekening houden met het lichaam van je hond. Vooral voor grote honden, oudere honden of honden die last hebben van hun gewrichten, rug of met andere lichaamsklachten rondlopen is een orthopedisch bed aan te raden. Het Chateau Memory Foam kussen Latte van Scruffs is hier ideaal voor.
Het Chateau Memory Foam kussen Latte in de kleur bruin is verkrijgbaar in de maten M (100 x 70 cm) en L (120 x 75 cm).
Ondersteuning voor elke hond
De Chateau reeks van Scruffs zijn orthopedische bedden voor honden. Voornamelijk voor honden van grote rassen, oudere honden of honden die meer ondersteuning nodig hebben. De bedden zijn gevuld met kruimelgeheugenschuim. Deze dichte deeltjes vormen zich naar het lichaam van je hond om het ultieme ondersteuningsniveau te bereiken.
Eigenschappen van de Chateau
De hoes is voorzien van een luxueuze kortpolige pluche bovenkant met kunstleren zijkanten. De voering binnenin is waterbestendig en beschermt het memory foam in de bedden tegen het binnendringen van water en geur. Zoals bij alle bedden van Scruffs, kan de buitenhoes worden verwijderd en in de wasmachine. De onderkant van het kussen is antislip.
.
De hoes kan worden gewassen op een zachte was van maximaal 30 graden. Gebruik enkel een mild schoonmaakmiddel, geen bleek. De hoes kan niet in de droger.
. Alle Scruffs voor uw Hond uit voorraad leverbaar!

Prijs:  84.99   (klik hier voor meer informatie)