Royal Canin Veterinary Diet Small Dog Starter – Hondenvoer – 1.5 kg | 3182550781886

Royal Canin Veterinary Diet Small Dog Starter – Hondenvoer – 1.5 kg direct bestellen in onze webshop! HEen gezonde pup met Royal Canin Vet Care Nutrition
Goede voeding is heel belangrijk om je pup gezond te houden. VCN (Vet Care Nutrition) Small Dog Starter is een voeding voor jonge pups en drachtige en zogende honden van kleine rassen die de huid en spijsvertering van jouw puppy zo goed mogelijk ondersteunt.
Royal Canin Vet Care Nutrition Small Dog Starter is te verkrijgen als 1,5 kg zak.
Houd je pup vitaal
Een jonge pup maakt veel veranderingen mee in zijn leven. Zoals een veranderende darminhoud, vaccinaties en nog meer zaken die zorgen voor een mentale en fysieke belasting. Dit verlaagt de weerstand van de pup. VCN zorgt ervoor dat de pup wordt ondersteunt in deze fase van zijn jonge leven door een combinatie van goed verteerbare eiwitten, prebiotica, suikerbietenpulp, rijst en visolie. De brokken kunnen ook gemalen en/of geweekt worden in melk of water als dat nodig is. Vanaf 4 weken oud mogen de puppy’s de brokken droog eten.
De brok is geschikt voor pups vanaf het spenen tot een leeftijd van 2 maanden oud van kleine rassen (volwassen gewicht tot 10 kg), de voeding is ook geschikt voor de moederhond (drachtig en/of zogend).
Deze voeding kan je gebruiken bij:

* Ondersteuning van de huid, de vacht en de spijsvertering

* Vanaf het spenen tot de leeftijd van 2 maanden en voor drachtige en zogende teefjes

* Ondersteuning van de weerstand
Geef niet zomaar Royal Canin Veterinary Diet!
Let op: de Veterinary-lijn van Royal Canin is speciaal ontwikkeld voor de behandeling van gevoeligheid, aandoeningen, overgewicht en overige problemen.
Geef dit voer alleen in overleg met je dierenarts. Houd tijdens het voeren van veterinair voer regelmatig contact met je arts. Mocht de gezondheid van je dier achteruit gaan, win dan zo snel mogelijk advies in. Je dierenarts kan je het beste adviseren over de behandeling, het te volgen dieet en de benodigde hoeveelheden.
Wanneer je dit Veterinary Diet voer in je winkelmandje legt, bevestig je dat je de hierboven genoemde tips hebt gelezen en begrepen hebt.
Samenstelling
Gedehydreerde gevogelte-eiwitten, rijst, dierlijke vetten, tarwegluten*, maïs, bietenpulp, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, mineralen, visolie, sojaolie, Fructo-Oligo-Sacchariden, vetzuurzouten, hydrolysaat van gist (bron van Manno-Oligo-Sacchariden en bèta-glucanen), Tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne) *L.I.P.: hoogwaardige eiwitten die zeer goed verteerbaar zijn.
Nutritionele analyse
Ruw eiwit: 30.00 %, Ruw vet: 22.00 %, Ruwe as: 7.50 %, Ruwe celstof: 1.30 %.
. Alle Royal Canin Veterinary Diet voor uw Hond uit voorraad leverbaar!

Prijs:  14.89   (klik hier voor meer informatie)