Royal Canin Veterinary Diet Satiety Weight Management – Hondenvoer – 6 kg | 3182550831086

Royal Canin Veterinary Diet Satiety Weight Management – Hondenvoer – 6 kg direct bestellen in onze webshop! Overgewicht bij de hond
Het is voor honden net zo belangrijk als voor mensen om een gezond gewicht te hebben. Dieren worden nou eenmaal een stuk ouder bij een optimaal gewicht. Is je hond te zwaar of heeft deze aanleg voor overgewicht? En heeft je hond last van een continu hongergevoel? Probeer dan Satiety Weight Management van Royan Canin Veterinary Diet.
Royal Canin Veterinary Diet Satiety Weight Management is te verkrijgen als 6 kg en 12 kg zak.
Een gezond gewicht is van levensbelang
Een te zwaar lichaamsgewicht heeft meerdere effecten op de gezondheid van je hond. Zo belast een te veel aan gewicht de botten en gewrichten. Dit kan problemen zoals artrose verergeren, wat pijnlijk is voor je hond. Een te zware hond zal ook minder goed kunnen rennen, spelen en bewegen. Zijn weerstand wordt lager, ze kunnen slechter tegen de hitte en zullen zich gewoon minder goed voelen.
Satiety Weight Management bevat dezelfde eigenschappen als Royal Canin Obesity Management, het verschil is dat Satiety Weight Management en unieke combinatie van voedingsvezels bevat die zorgen voor een snel optredend en lang aanhoudend gevoel van verzadiging. Zo voorkom je dat je hond de hele dag hongerig is en vervelend gedrag gaat vertonen.
Deze voeding bevat minder energie, maar wel extra vitaminen en mineralen om je hond te ondersteunen. Glucosamine en chondroïtinesulfaat geven de gewrichten een extra steuntje in de rug.
Deze voeding kan je gebruiken bij:

* Overgewicht (obesitas)

* Behoud van ideale gewicht

* Continu hongergevoel (verzadigend)
Deze voeding mag niet gebruikt worden bij:

* Honden met verhoogde energiebehoefte

* Gevoeligheid voor te veel vezels (bv. bij chronische constipatie)

* Drachtige of zogende teefjes
Geef niet zomaar Royal Canin Veterinary Diet!
Let op: de Veterinary-lijn van Royal Canin is speciaal ontwikkeld voor de behandeling van gevoeligheid, aandoeningen, overgewicht en overige problemen.
Geef dit voer alleen in overleg met je dierenarts. Houd tijdens het voeren van veterinair voer regelmatig contact met je arts. Mocht de gezondheid van je dier achteruit gaan, win dan zo snel mogelijk advies in. Je dierenarts kan je het beste adviseren over de behandeling, het te volgen dieet en de benodigde hoeveelheden.
Wanneer je dit Veterinary Diet voer in je winkelmandje legt, bevestig je dat je de hierboven genoemde tips hebt gelezen en begrepen hebt.
Samenstelling
Plantaardige vezels, gedehydreerde gevogelte-eiwitten, tarwegluten*, tapioca, maïsgluten, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, maïs, tarwe, dierlijke vetten, bietenpulp, visolie, mineralen, Fructo-Oligo-Sacchariden, sojaolie, psylliumschillen en -zaden, Tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne), hydrolysaat van kraakbeen (bron van chondroïtine) *L.I.P.: hoogwaardige eiwitten die zeer goed verteerbaar zijn.
Nutritionele analyse
Ruw eiwit: 30.00 %, Ruw vet: 9.50 %, Ruwe celstof: 17.00 %, Ruwe as: 5.80 %, Metaboliseerbare energie: 2668.00 kcal/kg.
. Alle Royal Canin Veterinary Diet voor uw Hond uit voorraad leverbaar!

Prijs:  40.35   (klik hier voor meer informatie)