Royal Canin Veterinary Diet Pediatric Starter – Hondenvoer – 195 g | 9003579310113

Royal Canin Veterinary Diet Pediatric Starter – Hondenvoer – 195 g direct bestellen in onze webshop! Een gezonde pup met Royal Canin Vet Care Nutrition
Goede voeding is heel belangrijk om je hond gezond te houden. VCN (Vet Care Nutrition) Starter Mousse is een voeding voor jonge pups en drachtige en zogende teefjes.
Royal Canin Vet Care Nutrition Starter Mousse is te verkrijgen als blikjes van 195 gr.
De Royal Canin Vet Care Nutrition range gaat net een stapje verder dan de normale Royal Canin voedingen. Deze innovatieve voedingen houden rekening met de leeftijd en het formaat van het dier, maar ook met gezondheidsrisico's en gevoeligheden waardoor je huisdier zijn hele leven in een optimale conditie en gezondheid kan blijven.
Houd je pup vitaal
Een jonge pup maakt veel veranderingen mee in zijn leven. Zoals een veranderende darminhoud, vaccinaties en nog meer zaken die zorgen voor een mentale en fysieke belasting. Dit verlaagt de weerstand van de pup. VCN Starter Mousse zorgt ervoor dat de pup wordt ondersteunt in deze fase van zijn jonge leven door een combinatie van speciaal uitgekozen ingrediënten.
De starter mousse is geschikt voor pups vanaf het spenen tot een leeftijd van 2 maanden oud, de voeding is ook geschikt voor de moederhond (drachtig en/of zogend).
Deze voeding kan je gebruiken bij:

* Ondersteuning van de huid, de vacht en de spijsvertering

* Vanaf het spenen tot de leeftijd van 2 maanden en voor drachtige en zogende teefjes

* Ondersteuning van de weerstand
Geef niet zomaar Royal Canin Veterinary Diet!
Let op: de Veterinary-lijn van Royal Canin is speciaal ontwikkeld voor de behandeling van gevoeligheid, aandoeningen, overgewicht en overige problemen.
Geef dit voer alleen in overleg met je dierenarts. Houd tijdens het voeren van veterinair voer regelmatig contact met je arts. Mocht de gezondheid van je dier achteruit gaan, win dan zo snel mogelijk advies in. Je dierenarts kan je het beste adviseren over de behandeling, het te volgen dieet en de benodigde hoeveelheden.
Wanneer je dit Veterinary Diet voer in je winkelmandje legt, bevestig je dat je de hierboven genoemde tips hebt gelezen en begrepen hebt.
Samenstelling
Vlees en dierlijke bijproducten, granen, plantaardige bijproducten, oliën en vetten, melk en -bijproducten, mineralen, gist
Nutritionele analyse
Ruw eiwit: 10.00 %, Ruw vet: 6.00 %, Ruwe as: 1.50 %, Ruwe celstof: 1.00 %.
. Alle Royal Canin Veterinary Diet voor uw Hond uit voorraad leverbaar!

Prijs:  2.10   (klik hier voor meer informatie)