Royal Canin Veterinary Diet Pediatric Growth Wet – Kattenvoer – 12x 100 g | 9003579310922

Royal Canin Veterinary Diet Pediatric Growth Wet – Kattenvoer – 12x 100 g direct bestellen in onze webshop! Een gezonde kitten met Royal Canin Vet Care Nutrition
Goede voeding is heel belangrijk om je kitten gezond te houden. VCN (Vet Care Nutrition) Pediactric Growth Wet is een voeding voor kittens vanaf 4 maanden oud die de huid en spijsvertering van jouw kitten zo goed mogelijk ondersteunt.
Royal Canin Vet Care Nutrition Pediactric Growth Wet is te verkrijgen als pouches van 100 gr.
Houd je kitten vitaal
Een jonge kitten maakt veel veranderingen mee in zijn leven. Zoals een veranderende darminhoud, vaccinaties en nog meer zaken die zorgen voor een mentale en fysieke belasting. Dit verlaagt de weerstand van de kitten. VCN zorgt ervoor dat de kitten wordt ondersteunt in deze fase van zijn jonge leven dankzij onder andere antioxidanten en voedingsvezels. De brokjes hebben ook een schurende en verzorgende werking op het gebit.
De voeding is geschikt voor kittens vanaf een leeftijd van 4 maanden oud of tot de castratie/sterilisatie.
Deze voeding kan je gebruiken bij:

* Vanaf een leeftijd van 4 maanden

* Ondersteuning van de huid, de vacht en de spijsvertering

* Ondersteuning van de weerstand
Geef niet zomaar Royal Canin Veterinary Diet!
Let op: de Veterinary-lijn van Royal Canin is speciaal ontwikkeld voor de behandeling van gevoeligheid, aandoeningen, overgewicht en overige problemen.
Geef dit voer alleen in overleg met je dierenarts. Houd tijdens het voeren van veterinair voer regelmatig contact met je arts. Mocht de gezondheid van je dier achteruit gaan, win dan zo snel mogelijk advies in. Je dierenarts kan je het beste adviseren over de behandeling, het te volgen dieet en de benodigde hoeveelheden.
Wanneer je dit Veterinary Diet voer in je winkelmandje legt, bevestig je dat je de hierboven genoemde tips hebt gelezen en begrepen hebt.
Samenstelling
Vlees en dierlijke bijproducten, granen, plantaardige eiwitextracten, plantaardige bijproducten, melk en -bijproducten, oliën en vetten, mineralen, gist, suiker.
Nutritionele analyse
Ruw eiwit: 12.00 %, Ruw vet: 4.00 %, Ruwe as: 1.50 %, Ruwe celstof: 0.60 %, Vochtgehalte: 0.00 %.
. Alle Royal Canin Veterinary Diet voor uw Kat uit voorraad leverbaar!

Prijs:  17.99   (klik hier voor meer informatie)