Royal Canin Veterinary Diet Large Dog Starter – Hondenvoer – 14 kg | 3182550781954

Royal Canin Veterinary Diet Large Dog Starter – Hondenvoer – 14 kg direct bestellen in onze webshop! Een gezonde pup met Royal Canin Vet Care Nutrition
Goede voeding is heel belangrijk om je hond gezond te houden. VCN (Vet Care Nutrition) Large Dog Starter is een voeding voor jonge pups en drachtige en zogende teefjes van grote rassen die de huid en spijsvertering van jouw puppy zo goed mogelijk ondersteunt.
Royal Canin Vet Care Nutrition Large Dog Starter is te verkrijgen als 14 kg zak.
De Royal Canin Vet Care Nutrition range gaat net een stapje verder dan de normale Royal Canin voedingen. Deze innovatieve voedingen houden rekening met de leeftijd en het formaat van het dier, maar ook met gezondheidsrisico's en gevoeligheden waardoor je huisdier zijn hele leven in een optimale conditie en gezondheid kan blijven.
Houd je pup vitaal
Een jonge pup maakt veel veranderingen mee in zijn leven. Zoals een veranderende darminhoud, vaccinaties en nog meer zaken die zorgen voor een mentale en fysieke belasting. Dit verlaagt de weerstand van de pup. VCN zorgt ervoor dat de pup wordt ondersteunt in deze fase van zijn jonge leven door een combinatie van goed verteerbare eiwitten, prebiotica, suikerbietenpulp, rijst en visolie. De brokken kunnen ook gemalen en/of geweekt worden in melk of water als dat nodig is. Vanaf 4 weken oud mogen de puppy’s de brokken droog eten.
De brok is geschikt voor pups vanaf het spenen tot een leeftijd van 2 maanden oud van grote rassen (volwassen gewicht vanaf 25 kg), de voeding is ook geschikt voor de moederhond (drachtig en/of zogend).
Deze voeding kan je gebruiken bij:

* Ondersteuning van de huid, de vacht en de spijsvertering

* Vanaf het spenen tot de leeftijd van 2 maanden en voor drachtige en zogende teefjes

* Ondersteuning van de weerstand
Geef niet zomaar Royal Canin Veterinary Diet!
Let op: de Veterinary-lijn van Royal Canin is speciaal ontwikkeld voor de behandeling van gevoeligheid, aandoeningen, overgewicht en overige problemen.
Geef dit voer alleen in overleg met je dierenarts. Houd tijdens het voeren van veterinair voer regelmatig contact met je arts. Mocht de gezondheid van je dier achteruit gaan, win dan zo snel mogelijk advies in. Je dierenarts kan je het beste adviseren over de behandeling, het te volgen dieet en de benodigde hoeveelheden.
Wanneer je dit Veterinary Diet voer in je winkelmandje legt, bevestig je dat je de hierboven genoemde tips hebt gelezen en begrepen hebt.
Samenstelling
Rijst, gedehydreerde gevogelte-eiwitten, dierlijke vetten, tarwegluten*, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, maïs, bietenpulp, mineralen, sojaolie, plantaardige vezels, visolie, vetzuurzouten, Fructo-Oligo-Sacchariden, psylliumschillen en -zaden, hydrolysaat van gist (bron van Manno-Oligo-Sacchariden en bèta-glucanen), Tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne) *L.I.P.: hoogwaardige eiwitten die zeer goed verteerbaar zijn.
Nutritionele analyse
Ruw eiwit: 30.00 %, Ruw vet: 22.00 %, Ruwe as: 6.90 %, Ruwe celstof: 1.80 %.
. Alle Royal Canin Veterinary Diet voor uw Hond uit voorraad leverbaar!

Prijs:  76.95   (klik hier voor meer informatie)