Royal Canin Veterinary Diet Large Dog Junior – Hondenvoer – 4 kg | 3182550760362

Royal Canin Veterinary Diet Large Dog Junior – Hondenvoer – 4 kg direct bestellen in onze webshop! Een gezonde pup met Royal Canin Vet Care Nutrition
Goede voeding is heel belangrijk om je hond gezond te houden. VCN (Vet Care Nutrition) Large Dog Junior is een voeding voor jonge honden van grote rassen die de huid en spijsvertering van jouw hond zo goed mogelijk ondersteunt.
Royal Canin Vet Care Nutrition Large Dog Junior is te verkrijgen als 4 kg en 14 kg zak.
Houd je pup vitaal
Deze voeding is bedoeld voor honden die niet met een specifiek veterinair probleem rondlopen, maar wanneer je toch je de gezondheid van je hond extra wilt ondersteunen. VCN houdt de huid gezond, zorgt voor een glanzende vacht en ondersteunt een gezonde spijsvertering. Dit is mogelijk door een combinatie van goed verteerbare eiwitten, voedingsvezels, rijst en visolie.
De brok is geschikt voor jonge honden van 2 tot 15 maanden oud van grote rassen (volwassen gewicht vanaf 25 kg).
Deze voeding kan je gebruiken bij:

* Ondersteuning van de huid, de vacht en de spijsvertering

* Vanaf 2 tot 15 maanden oud

* Ondersteuning van de weerstand
Geef niet zomaar Royal Canin Veterinary Diet!
Let op: de Veterinary-lijn van Royal Canin is speciaal ontwikkeld voor de behandeling van gevoeligheid, aandoeningen, overgewicht en overige problemen.
Geef dit voer alleen in overleg met je dierenarts. Houd tijdens het voeren van veterinair voer regelmatig contact met je arts. Mocht de gezondheid van je dier achteruit gaan, win dan zo snel mogelijk advies in. Je dierenarts kan je het beste adviseren over de behandeling, het te volgen dieet en de benodigde hoeveelheden.
Wanneer je dit Veterinary Diet voer in je winkelmandje legt, bevestig je dat je de hierboven genoemde tips hebt gelezen en begrepen hebt.
Samenstelling
Maïs, gedehydreerde gevogelte-eiwitten, gedehydreerd varkenseiwit, rijst, tarwemeel, tarwegluten*, dierlijke vetten, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, bietenpulp, mineralen, sojaolie, visolie, plantaardige vezels, Fructo-Oligo-Sacchariden, psylliumschillen en -zaden, hydrolysaat van gist (bron van Manno-Oligo-Sacchariden), hydrolysaat van schaaldieren (bron van glucosamine), Tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne), hydrolysaat van kraakbeen (bron van chondroïtine) *L.I.P.: hoogwaardige eiwitten die zeer goed verteerbaar zijn.
Nutritionele analyse
Ruw eiwit: 30.00 %, Ruw vet: 14.00 %, Ruwe as: 7.80 %, Ruwe celstof: 1.90 %.
. Alle Royal Canin Veterinary Diet voor uw Hond uit voorraad leverbaar!

Prijs:  25.99   (klik hier voor meer informatie)