Regenton vulautomaat

Regenton vulautomaat

Met een regenton vulautomaat onderbreekt u de regenpijp. Het regenwater loopt nu van de regenpijp naar de regenton. Wanneer de ton maximaal gevuld is zal het overtollige regenwater weer worden afgevoerd via de regenpijp, zo loopt uw regenton nooit over. Zo goed als alle regenpijpen in Nederland hebben een diameter van 70 tot 80 mm, in enkele gevallen is dit 90 tot 100 mm.
Bestel nu met -14% extra korting
Normaal € 15 nu tijdelijk voor € 12,95

Regenton aansluiten op regenpijp
Geschikt voor elk type regenton
Voorkomt dat de regenton overstroomd
Onderbreking voor de regenpijp
Vangt regenwater op uit de regenpijp en vloeit automatisch overtollig regenwater af
Een regenton aansluiten met een vulautomaat is met name zinvol als de regenpijp is aangesloten op een afwateringssysteem, zoals het riool. Weet u niet zeker of dit het geval is? Als de regenpijp vanaf de dakgoot rechtstreeks de grond in loopt dan wordt het water ondergronds afgevoerd en is deze op een afwateringssysteem aangesloten. Om de pijp te onderbreken zaagt u er een stukje tussen weg, op welke hoogte is afhankelijk van de afmetingen van de regenton. Een vulautomaat sluit u aan de bovenzijde van de regenton aan, bij de meeste modellen is er al een bestaande aansluiting aanwezig. De maximale afstand tussen de regenpijp en de regenton is circa 10 cm, dit product is niet te verlengen. Dit model vulautomaat is simpel te monteren en valt niet of nauwelijks op wanneer deze tussen de regenpijp bevestigd is. Als er al een aansluiting aanwezig is op de regenton, zult u deze opening in de meeste gevallen verder uit moeten snijden. Vervolgens steekt u het pijpje door de opening en kit u deze aan de binnenkant af. Zo maakt u zelf super voordelig een connectie tussen vulautomaat en regenton.  

Wat zeggen klanten over dit product?
Willy ; ” Alles is goed aangekomen en is reeds geïnstalleerd – prima systeem en erg makkelijk ”.

Anke ; ” Het aansluiten Was erg makkelijk. In deze droge periode hebben we één bui gehad en het water liep er mooi in! Helemaal tevreden ”.
> Bekijk alle reviews

Prijs: 12.95 (klik hier voor meer informatie)