Regenton pomp

Regenton pomp

Met een regenton pomp kunt u de tuin sproeien met het opgevangen regenwater vanuit een regenton. Nooit meer eindeloos gieters vullen. De pomp wordt geleverd inclusief; 
Bestel nu met -35% extra korting
Driedelige buis met flexibele aansluiting
Aansluiting voor (Gardena) tuinslang
Verstelbare klem voor vastzetten pomp aan regenton
1 jaar fabrieksgarantie

De tuin sproeien met regenwater
Geluidsarm
Zeer krachtig
Geschikt voor alle type regentonnen
Besproei automatisch de tuin, geschikt voor elk type tuinslang
Met de regenton pomp van Voertonnen.nl kunt u eenvoudig vanuit de regenton de gehele tuin besproeien met het gratis opgevangen regenwater. De pomp is gemaakt van hoogwaardig en extra sterk kunststof, alleen de allerbeste materialen zijn gebruikt, de regenton pomp weegt dan ook 4,6 kilo en heeft een krachtige maar toch geluidsarme werking. De krachtige regenton pomp sproeit maar liefst 2700 liter per uur tot een opvoerhoogte van 13 meter. Bovendien klemt u de regenton pomp eenvoudig aan de regenton met de verstelbare klem, zie foto’s. Drooglopen vormt voor deze dompelpomp geen probleem, wanneer het waterniveau de bodem heeft bereikt wordt deze automatisch uitgeschakeld dankzij de vlotterschakelaar. Wilt u toch tot de bodem blijven doorpompen? Dan klemt u de vlotter tussen de klem, schakel deze wel vroegtijdig uit om droog pompen te voorkomen. Met deze regenton pomp is het aansluiten van een tuinslang of tuinsproeier een koud kunstje. De spuitmond is zo gemaakt dat u elke tuinslang of tuinsproeier koppeling er zo op kunt klikken, bijvoorbeeld een Gardena tuinslang, in nog geen 3 seconden! De pomp werkt tevens perfect met een automatische tuinsproeier. De ideale uitkomst voor mensen met een grote tuin.

Wat zeggen klanten over dit product?
L. Bekking ; ” Het was even uitzoeken hoe de slangen in elkaar moesten maar wij vinden het een uitkomst. De moestuin naast ons huis besproeien wij nu met regenwater via een tuinslang, wij zijn al wat op leeftijd en hoeven nu niet meer met gieters heen en weer te lopen. Via de email zijn wij goed op de hoogte gehouden wanneer het werd afgeleverd, vriendelijke chauffeur ook ”.
> Bekijk alle reviews

TIP:
Gebruik het regenwater ook voor het wassen van uw ramen of auto, doordat het geen kalk bevat voorkomt u strepen, droog trekken is dan ook niet meer nodig! Zo bespaart u kraanwater, dit is beter voor het milieu en uw portemonnee.

Technische specificaties
Breedte
155 mm
Lengte
165 mm
Gewicht
4,6 kg
Vermogen
350 Watt
Voedingsspanning
230 Volt
Pomp vermogen
2700 L/H
Max opvoerhoogte 
13 meter

Prijs: 74.95 (klik hier voor meer informatie)