Red Sea Aiptasia-X 60 ml

 25,95

Materiaal

Glas

Product breedte

10 cm

Product gewicht

100 g

Product hoogte

10 cm

Product lengte

5 cm

Taal handleiding

Universeel

Verpakking breedte

250 mm

Verpakking hoogte

100 mm

Verpakking lengte

250 mm

Verpakkingsgewicht

100 g

EAN

7290100771969

Categorieën

Dieren Vissen Filters Aquarium filtermateriaal

Merk

Red Sea

Laatst geupdate op juni 13, 2024 5:13 am
SKU: 9200000035720554 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Red Sea Aiptasia-X 60ml is een middel voor de bestrijding van Aiptasia sp.anemonen, Anemonia Majano en Boloceroides sp. Glasanemonen worden vaak via levend steen of koralen in het aquarium geïntroduceerd en kunnen snel een plaag vormen en koralen beschadigen.

Diverse behandelingen tegen glasanemonen zijn vaak onsuccesvol omdat een bedreigde Aiptasia zich heel snel in het steen terug kan trekken en Planula loslaten (larven die snel tot anemonen kunnen ontwikkelen). Daarnaast kan een deel van het lichaam van een anemoon die aan de steen bevestigd is, tot een volledige anemoon terug groeien. Veel behandelingen kunnen daarom tot een grotere plaag leiden in plaats van het probleem verhelpen.

Aiptasia-X wordt vervaardigd van natuurlijke componenten die een uniek dikke, lijmachtige vloeistof vormen. De Red Sea Aiptasia formule stimuleert glasanemonen open te staan en het vloeistof op te nemen. De lijm-achtig struktuur van Aiptasia-X dient voor de afdichting van de mond van de anemoon waardoor planula niet in het waterkolom terecht kunnen. Binnen enkele minuten van de toepassing van het vloeistof, zal de glasanemoon vergaan inclusief haar planula.

Deze behandeling van Red Sea is reef-safe en alle vloeistof dat niet door de anemonem wordt ingenomen is onschadelijk voor andere ongewervelde dieren. Overtollig vloeistof zal vergaan met loop van tijd zonder nadelige gevolgen.

Red Sea Aiptasia-X kit wordt geleverd in een 60ml, 250ml of 500ml (refill) verpakking. Ook meegeleverd zijn een spuit en 2 verschillende applicator tips (een rechte en een schuine) voor de bestrijding van zelfs de meest moeilijk bereikbaar anemonen.

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Red Sea Aiptasia-X 60 ml”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Red Sea Aiptasia-X 60 ml
Red Sea Aiptasia-X 60 ml

 25,95

Dier-benodigdheden.nl
Logo