Pokon Gazonmest Met Kalk 3-In-1 – Gazonmeststoffen – 30 m2 | 8711969026506

Pokon Gazonmest Met Kalk 3-In-1 – Gazonmeststoffen – 30 m2 direct bestellen in onze webshop! Een gezond gazon creëer je met Pokon
Een sterk en groen gazon krijg je niet zomaar. Het is belangrijk om je gazon te voorzien van de juiste voeding om zo een mooi, groen en dicht gazon te creëren. Maar ook kalk is belangrijk om voor een gezonde bodem te zorgen. Als laatste kan ook een Plantversterker handig zijn voor steviger gras dat bestand is tegen droogte en ziektes. Dit alles kan je in een handomdraai regelen met de Gazonmest met Kalk 3-in-1 van Pokon.
Toepassingsperiode: bemest je gazon drie keer per jaar voor een gezond gazon. Let op dat het niet te warm of te droog is wanneer je gaat strooien. De beste periodes om te bemesten zijn:
* Rond maart/april, gebruik ca. 1 kg voor 15m2
* Rond mei/juni, gebruik ca. 1 kg voor 15m2
* Rond september/oktober, gebruik ca. 0,5 kg voor 15m2
Kenmerken van Gazonmest met Kalk 3-in-1
Iedereen kan Gazonmest met Kalk 3-in-1 gebruiken, wat voor gazon je ook hebt. De hoogwaardige gazonmeststof op basis van organisch-minerale meststoffen bevat een uitgebalanceerde mix van essentiële voedingsstoffen voor je gras. Uniek aan deze meststof, is dat er ook kalk aan is toegevoegd in de korrel. In plaats van apart te bemesten en te bekalken, kan je dat met deze gecombineerde korrel in één keer doen. De meststof bevat extra magnesium en ijzer voor een volle, groene kleur. Het extra kalium maakt je gazon sterker, zodat je minder last krijgt van mos en zodat het gazon beter bestand is tegen de vorst in de winter. Het plantversterkende mineraal (Si) maakt je gras nóg weer steviger. De meststof geeft gedurende 120 dagen voeding af.
Gebruiksaanwijzing Gazonmest met Kalk 3-in-1
* 1. Maai je gazon
* 2. Strooi, bij voorkeur met een strooier, de korrels gelijkmatig uit over je gazon
* 3. Besproei het gazon als binnen 24 uur na toepassing niet regent
Gazonmest met Kalk 3-in-1 is beschikbaar voor 15m2, 30m2, 75 m2, 125m2 en 250m2.
. Alle Pokon voor uw Plant & Zorg uit voorraad leverbaar!

Prijs:  10.95   (klik hier voor meer informatie)