Petsafe Dierenluik 932 Magnetic S – Kattenluik – 10.5×22.6×22.8 cm Wit 932 | 5011569008548

Petsafe Dierenluik 932 Magnetic S – Kattenluik – 10.5×22.6×22.8 cm Wit 932 direct bestellen in onze webshop! Geef je hond of kat de vrijheid met een dierenluik
Veel katten zijn eigenzinnige dieren en ze bepalen graag zelf wanneer ze naar binnen en buiten mogen. Met een kattenluik hoef je niet meer zelf de deur open te doen en kan je poezelige vriend zelf het huis in en uit. Een handig kattenluik is het Dierenluik 932 Magnetic S van Petsafe.
Let op: dit dierenluik is geschikt voor katten en kleine honden tot 7 kg met een maximale schouderbreedte van 16,2 cm.
Waarschuwing: kleine kinderen kunnen ook door het luik kruipen. Houd je kinderen en het luik altijd goed in de gaten en zorg dat er geen gevaarlijke zones, zoals een zwembad, aan de andere kant van het luik bevinden.
Kenmerken van het dierenluik
Deze Petsafe serie van basic kattenluikjes bestaat uit drie varianten die in de basis dezelfde specificaties hebben:
* De 917 inclusief tunnel voor dikkere of holle deuren en muren
* De 919 voor dunne, massieve deuren
* De 932 inclusief tunnel en een magnetisch slot
Het 932 Dierenluik is gemaakt van stevig en duurzaam plastic en is te gebruiken voor katten en kleine hondenrassen tot 7 kg lichaamsgewicht. De sterke transparante klep biedt doorgang voor honden met een schouderbreedte van maximaal 16,2 cm.
De klep heeft een vier modi: je kat kan óf alleen naar binnen, óf alleen naar buiten, óf het luik staat geheel open zodat de kat naar buiten en naar binnen kan óf het luik zit helemaal dicht. De klep heeft een tochtstrip om tocht tegen te gaan.
Uniek aan dit kattenluik is de bijgevoegde magnetische halsband die je kat draagt om het luik te ‘ontgrendelen’ (hier zijn geen batterijen voor nodig). Dit kattenluik werkt vergelijkbaar als een kattenluik met chip. Het verschil met een kattenluik met chip is dat je bij dit kattenluik extra kan regelen welke huisdieren naar binnen en buiten mogen, bijvoorbeeld de ene kat wel en de andere kat niet. Met dit magnetische luik kan ieder dier met de magnetische halsband het luik openen, maar houd je bijvoorbeeld de buurtkat gewoon buiten.
Let op: de magnetische luiken van Petsafe werken NIET in een metalen deur. Hiervoor dient een apart houten frame worden gemaakt (niet inbegrepen). Schakel de hulp in van een specialist.
Het Dierenluik 932 Magnetic S is verkrijgbaar in de kleur wit, bevat één halsband met magnetische hanger en heeft de volgende afmetingen:
* Afmetingen frame – 22,3 x 22,3 x 10,0 cm
* Opening klep – 14,0 x 16,2 cm
* Formaat uitsnede – 16,9 x 16,9 cm
* Formaat uitsnede bij glas – diameter van 21,0 cm
. Alle Petsafe voor uw Kat uit voorraad leverbaar!

Prijs:  35.99   (klik hier voor meer informatie)