Petsafe Antiblaf Halsband Met Spray – Hondenopvoeding – Blauw | 729849163706

Petsafe Antiblaf Halsband Met Spray – Hondenopvoeding – Blauw direct bestellen in onze webshop! Corrigeer je hond met een spray
Voor de opvoeding van honden is regelmaat en de juiste timing belangrijk. Sommige honden hebben de neiging om overmatig te blaffen, met de Antiblaf Halsband Met Spray van Petsafe wordt je hond automatisch gecorrigeerd als hij te veel blaft.
Let op: je hond moet zwaarder dan 3,6 kg voordat de antiblaf halsband gebruikt mag worden.
Kenmerken van de Antiblaf Halsband
De halsband werkt eenvoudig. Wanneer je hond blaft wordt de sensor gealarmeerd door het geluid en de trilling. Hierna wordt er een citronellageur de lucht in gespoten om het ongewenste gedrag te corrigeren. Je hond zal dit vervelend vinden. Uiteindelijk associeert hij blaffen met de vervelende spray en zal het overmatig blaffen een stuk minder worden. Je kan ook kiezen voor een geurloze spray.
Het apparaat werkt met een oplaadbare batterij (via USB) die ongeveer 40 tot 50 uur werkt en binnen 4 tot 5 uur weer volledig is opgeladen. Ook is de halsband volledig waterdicht. De spraypatronen bevatten zo'n 35 tot 40 sprays per patroon, kunnen eenvoudig worden vervangen en zijn recyclebaar. De spray zal nooit per ongeluk spuiten en reageert enkel op geblaf dat afkomstig is van de hond die de halsband draagt.

De Antiblaf Halsband is blauw van kleur, is oplaadbaar en past om een nekomtrek van maximaal 68,6 cm.
. Alle Petsafe voor uw Hond uit voorraad leverbaar!

Prijs:  78.99   (klik hier voor meer informatie)