Otiume interactieve speelbal – Slimme interactieve jaag speeltje voor katten – kattenspeeltjes – Intelligente jaagbal – AI -USB oplaadbaar – LED – Blauw

 23,95

EAN

0697560023008

Kleur

Blauw

Materiaal

Kunststof

Leeftijd dier

Junior kat (1-3 jaar), Kitten (tot 1 jaar), Elke levensfase

Maat

One size

Type dier

Kat

Product lengte

10 cm

Product breedte

10 cm

Product hoogte

10 cm

Product gewicht

20 g

Aantal stuks in verpakking

1 stuk(s)

App vereist voor volledige functionaliteit

Nee

Bediening via mobiele app

Nee

Drijvend

Nee

Geschikt voor kittens

Ja

Kan zelfstandig met internet verbinden

Nee

Type dierenspeelgoed

Bal

Verpakking breedte

300 mm

Verpakking hoogte

50 mm

Verpakking lengte

300 mm

Verpakkingsgewicht

20 g

EWaste

Ja

Categorieën

Dieren Katten Kattenspeelgoed Ballen

Merk

Otiume

Laatst geupdate op juli 16, 2024 12:36 am
SKU: 9300000124128140 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Productbeschrijving
Het leukste speelgoed voor je kat! Deze interactieve bal reageert op het gedrag van je kat. Door de slimme technologie in de bal gaat de bal rollen op het moment dat je kat de bal aanraakt. De bal heeft een anti blokkeer systeem, dus de bal zal niet vast komen te zitten in de hoek van de kamer. Wordt jouw kat ook wel eens grumpy omdat hij zich verveelt? Dankzij de Otiume ball zal jouw kat zich niet meer vervelen, zonder dat jij zelf heel de dag met een vishengel in de weer hoeft!

Speciaal gemaakt voor katten

Deze automatisch rollende bal is speciaal gemaakt voor katten. De software van de bal reageert op het gedrag van een kat en weet precies wanneer hij moet rollen of juist stil moet blijven liggen om jouw kat optimaal te vermaken. Daarnaast is de bal even groot als een pingpongbal, het perfecte formaat voor jouw kat.


Verander de speelmodus eenvoudig door op de knop van de bal te drukken.4 uur lang plezier

De Otiume mini ball gaat tot 4 uur mee op 1 acculading in de rustige speelmodus. Is de bal leeg? Laad hem dan eenvoudig op met de meegeleverde USB laadkabel. Na ongeveer 1 uur laden is de bal weer vol en is hij weer klaar voor uren speelplezier!

Automatische rustmodus

Zolang de bal aanstaat zal de bal automatisch in rustmodus gaan om je kat wat tijd te geven om te rusten. De bal gaat na 10 minuten automatisch in rustmodus. Na 30 minuten gaat de bal vanzelf weer door met rollen zodat je kat weer opnieuw vermaakt wordt!Veilige materialen

Veiligheid staat op nummer 1. Deze bal is helemaal gemaakt van streng geselecteerde materialen die niet gevaarlijk of giftig zijn voor jouw kat. De bal heeft alle veiligheidscertificaten die nodig zijn om jouw viervoeter veilig te kunnen laten spelen. De buitenkant van de bal is gemaakt van een speciaal soort zachte stof waar je kat ook in kan bijten zonder zichzelf te bezeren of de bal stuk te maken.

Tip!
Doe de bal voor de variatie ook eens in een oude sok, dit is een garantie voor succes bij jouw nieuwsgierige kattenvriend!

De bal kan zowel rollen als stuiteren in de verschillende speelmodi. Welke modus het beste bij jouw kat past kun je het beste even uitproberen, je zult vanzelf merken waar jouw kat blij van wordt! Zet de bal in de paarse speelmodus als je jouw kattenvriend enkel achter een rollende bal aan wil laten rennen zonder dat deze gaat stuiteren!

Doe je kat een groot plezier en doe hem dit unieke speeltje cadeau!

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Otiume interactieve speelbal – Slimme interactieve jaag speeltje voor katten – kattenspeeltjes – Intelligente jaagbal – AI -USB oplaadbaar – LED – Blauw”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Otiume interactieve speelbal – Slimme interactieve jaag speeltje voor katten – kattenspeeltjes – Intelligente jaagbal – AI -USB oplaadbaar – LED – Blauw
Otiume interactieve speelbal – Slimme interactieve jaag speeltje voor katten – kattenspeeltjes – Intelligente jaagbal – AI -USB oplaadbaar – LED – Blauw

 23,95

Dier-benodigdheden.nl
Logo