Orozyme Bucco Fresh PlaqueOff – 180 g

 52,69

EAN

5420045704056

Inhoud

180 g

Type dier

Hond

Aantal consumenteneenheden CE

1

Aantal producten in consumenteneenheid CE

1

Taal handleiding

Nederlands

Categorieën

Dieren Honden Gebitsverzorging Hondenverzorging Tandpasta's

Merk

Orozyme

Aanbiedingen

Aanbiedingen

Laatst geupdate op juni 14, 2024 12:46 am
SKU: 9200000103069284 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Gebitsverzorging

Wanneer het gebit van de hond of kat wordt verwaarloosd, kan het dier zelfs tanden en kiezen verliezen. Veel erger is dat de gezondheid van uw hond door gebitsproblemen in gevaar wordt gebracht. Tandplak (ook wel tandplaque genoemd) is een nauwelijks zichtbaar laagje dat zich voortdurend op de tanden vormt. Het bestaat uit voedselresten, slijm en bacteriën. Wanneer het niet verwijderd wordt, verkalkt tandplak naar tandsteen. Tandplak kunt u zelf helpen verwijderen; tandsteen kan alleen door uw dierenarts verwijderd worden.

Orozyme Bucco Fresh PlaqueOff

Orozyme Bucco Fresh PlaqueOff is een innovatie op het gebied van de verbetering van slechte adem en verbetering van de conditie van tandvlees en het gebit bij honden en katten. Orozyme Bucco Fresh PlaqueOff helpt het kleven van de tandplak voorkomen en weekt de aanslag los. Na enkele weken behandeling kunt u verbetering merken in conditie van de mond- en tandhygiëne van uw hond of kat.

Contra-indicatie

Niet gebruiken bij dieren met schildklierproblemen.

Werking

Orozyme Bucco Fresh PlaqueOff helpt het kleven van de tandplak voorkomen en weekt de aanslag los. Na drie weken behandelen zijn de eerste verbeteringen merkbaar. De slechte adem verdwijnt en de conditie van het tandvlees verbetert. Dit zijn de eerste tekenen van verbetering van de mond- en tandhygiëne van uw hond of kat.

100% natuurlijk

Orozyme Bucco Fresh PlaqueOff is een 100% natuurlijk aanvullend diervoeder op basis van een speciaal type algen. Het gemalen poeder voegt u gemakkelijk aan droog of nat voer toe. Het poeder heeft een zeer laag caloriegehalte, waardoor het een aanrader is voor katten met overgewicht.

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Orozyme Bucco Fresh PlaqueOff – 180 g”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Orozyme Bucco Fresh PlaqueOff – 180 g
Orozyme Bucco Fresh PlaqueOff – 180 g

 52,69

Dier-benodigdheden.nl
Logo