Navaris Sisal katten krabmat – Bescherming van meubels tegen krabben – Krabbescherming voor tafels en stoelen- Gemakkelijk aan te brengen

 19,49

EAN

4063004416495

Kleur

Beige

Type dier

Kat

Product lengte

63 cm

Product breedte

25 cm

Product hoogte

0.80 cm

Product gewicht

0.19 kg

Adres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

c/o MXP Prime Platform GmbH Jägerstr. 41, 10117 Berlin

E-mailadres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

bol@sellerxcommerce.zendesk.com

Naam verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

SellerX Commerce GmbH

Telefoonnummer verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

+49 3023322460

Verpakking breedte

22.50 cm

Verpakking hoogte

6.00 cm

Verpakking lengte

32.50 cm

Verpakkingsgewicht

240.0 g

Categorieën

Dieren Katten Krabplanken Krabmeubelen

Merk

Navaris

Laatst geupdate op juli 3, 2024 12:02 am
SKU: 9300000130580298 Categorie:
Uw recensie toevoegen
 • KRABBEN: Een huiskat moet af en toe haar instincten kunnen uitleven en kunnen krabben. Uiteraard wil je echter niet dat je meubels daaronder lijden! Bevestig deze sisal matten aan de stoel- en tafelpoten om ze te beschermen.
 • SISAL: Sisal is een milieuvriendelijk, niet giftig en veilig materiaal dat lang meegaat. De stof biedt voldoende weerstand voor een bevredigende krassessie.
 • DETAILS: Je ontvangt 1 meubelbeschermer van sisal, die 60 bij 25 cm meet en 270 gr weegt. Wil je elke stoel- of tafelpoot beschermen tegen de klauwtjes van jouw kat? Doe er dan meerdere in je winkelwagentje!
 • AANBRENGEN: De krabmat kan je erg gemakkelijk aanbrengen dankzij de riempjes met klittenband aan de zijkanten van de mat. Dankzij de klittenbandsluiting past de mat bovendien op verschillende formaten van tafel- en stoelpoten.
 • BESCHERMING VAN MEUBELS: Bescherm je meubels en laat je kat lekker krabben. Geen zorgen meer over krassen en beschadigingen aan je meubels!

  Met deze handige krabmat van Navaris heeft jouw kat altijd een plek om te krabben zonder dat jouw meubels beschadigd raken.

   MANI-PEDI

   • Katten hebben de behoefte hun nageltjes te verzorgen, of stress af te bouwen, door te krabben. Ook in huis moeten ze de kans krijgen, dit ritueel uit te voeren. Uiteraard wil je daarbij niet dat je meubels kapot gaan. Bescherm ze met deze krabmat!

   ALS DE KAT VAN HUIS IS

   • Als je als baasje niet thuis bent, kan je niet in het oog houden waar je kat aan krabt. Daarom zijn deze krabmatten ideaal. Zo kan je met een gerust hart weggaan en thuiskomen zonder een paniekaanval te krijgen bij het zien van je meubels.

   NATUREL

   • Het sisal materiaal is erg robuust en stevig, en heeft bovendien een natuurlijke look, die deze meubelbeschermer des te aantrekkelijker maakt voor je huisdier.

   SPECIFICATIES

   • Afmetingen: 60 x 25 cm
   • Gewicht: 270 g

   LEVERINGSOMVANG

   • 1 x krabmat voor meubelpoten

   User Reviews

   0.0 uit 5
   0
   0
   0
   0
   0
   Write a review

   Er zijn nog geen recensies.

   Plaats de eerste recensie voor “Navaris Sisal katten krabmat – Bescherming van meubels tegen krabben – Krabbescherming voor tafels en stoelen- Gemakkelijk aan te brengen”

   Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

   Navaris Sisal katten krabmat – Bescherming van meubels tegen krabben – Krabbescherming voor tafels en stoelen- Gemakkelijk aan te brengen
   Navaris Sisal katten krabmat – Bescherming van meubels tegen krabben – Krabbescherming voor tafels en stoelen- Gemakkelijk aan te brengen

    19,49

   Dier-benodigdheden.nl
   Logo