Krabpaal Catharina 160 Cream | Petrebels | 8719425791876

De Catharina 160 verdient de toevoeging in de naam net als haar voorganger- ‘De Grote’. Niet eens in de echte hoogte maar in kleur, design en kwaliteit. De box beneden heeft een dikte van 4 cm en zorgt voor een zeer goede stabiliteit. De ingang is geweldig en mooi gevormd. De kleurcombinatie van gekleurde pluche met natuurlijke sisal om de stam en sisal tapijt rond de slaapgrot maakt deze krabpaal aantrekkelijk en tijdloos.
Er zijn negen, 9 cm stammen bevestigd, die de bovenkant en de hangmatten vasthouden. De hangmat is zacht en comfortabel en iedere kat zal hier lekker in rollen en heerlijk in slapen. Door de metalen karabijnringen kan de hangmat eenvoudig worden verwijderd en uitgewassen worden. Het bovenste gedeelte, van de krabpaal, is bedekt met een zachte quilt kussen, dat eenvoudig te verwijderen is dankzij het klittenband. Natuurlijk is het kussen op 30°C wasbaar.
Het zal moeilijk zijn voor de kat om te bepalen waar hij wil gaan rusten, er zijn nl. zoveel lekkere ligplaatsen. Met de 2 luxury sleepers van 48cm heeft de kat alle plek om heerlijk te slapen. Door de ‘koninklijke’ driehoek, kan de Catharina 160 gebruikt worden als een perfect hoekmodel.
Product details:
Met ABS-kunststof gevulde stammen met ingegoten schroefdraad
Strak geweven sisal tapijt, extra gelijmd
Afmeting slaapgrot bodem: 60 x 60 cm / hoogte 30 cm
Afmeting hangmat: 45x45cm (belastbaar tot 30KG)
Afmeting boven paneel: 60 x 60 cm / hoogte 2 cm

Prijs:  219.00   (klik hier voor meer informatie)