Konijnenhok -Konijnenhok voor Buiten – Knaagdieren Kooi – Cavia Kooi – Dierenverblijf – PVC dak – 200cm

 195,00

EAN

4260549280875

Kleur

Bruin

Materiaal

Hout, Metaal

Type knaagdier

Konijn, Cavia

Product breedte

200 cm

Product hoogte

885 cm

Product gewicht

20 kg

Aantal verdiepingen

2

Inclusief ren

Ja

Inclusief verschuifbare lade

Ja

Product diepte

545 cm

Taal handleiding

Duits, Engels

Type dieren

Knaagdier

Verpakking breedte

40 cm

Verpakking hoogte

120 cm

Verpakking lengte

120 cm

Verpakkingsgewicht

20 kg

Verpakkingsinhoud

1. Konijnenhok incl schroeven

Categorieën

Dieren Knaagdieren Konijnen Konijnenhokken Hokken

Breedte hok

Groot (vanaf 121 cm)

Met of zonder ren

Met ren

Met of zonder uitschuifbare lade

Met uitschuifbare lade

Laatst geupdate op juli 23, 2024 12:53 am
SKU: 9300000158394387 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Ervaar ultieme kwaliteit en uitstekende functionaliteit met ons gloednieuwe Konijnenhok Picasso, Dit konijnenhok biedt met een tijdloos design en absoluut waterdicht PVC-golfdak een ongeëvenaard thuis voor uw kleine vrienden.

Uw voordelen:

  1. Duurzaamheid van het PVC-golfdak: Ons konijnenhok legt de lat hoger voor bescherming en duurzaamheid. Het dak van dit meesterwerk is gemaakt van eersteklas, extreem duurzaam PVC dat ongeëvenaarde weerbestendigheid biedt. Ontwikkeld door XXL ZOO, staat deze innovatie garant voor uitstekende kwaliteit en maximale bescherming voor uw dieren.

  2. Ongelooflijke ruimte en vrijheid: Met een royale breedte van ongeveer 200 cm en twee ruime buitenrennen creëert het Konijnenhok Picasso een wereld vol avontuur voor uw geliefde huisdieren. Hier kunnen ze naar hartenlust spelen, rennen en ravotten, omringd door veilig en duurzaam grenenhout.

  3. Robuust ontmoet elegantie: XXL ZOO heeft dit hok vervaardigd van hoogwaardig grenenhout, al behandeld met een niet-giftige vochtbestendige coating. Het prachtige grijze PVC-golfdak beschermt uw dieren tegen vocht, terwijl het verzinkte draad bescherming biedt tegen vossen en andere roofdieren. Met deuren voor het konijnenhok en beide rennen is probleemloze toegang verzekerd.

  4. Eenvoudig onderhoud en zorgeloze reiniging: Dankzij de innovatieve lade met kunststofbak is het schoonmaken een fluitje van een cent. U houdt het hok moeiteloos en tijdbesparend schoon, terwijl uw dieren via een comfortabele trap naar de bovenste verdieping kunnen gaan – hun eigen rustzone. Aan de trapzijde kan het hok worden afgesloten met een kleine schuifdeur.

  5. Veelzijdigheid in perfectie: Niet alleen konijnen, maar ook cavia’s en andere kleine dieren voelen zich hier thuis. Onze klanten hebben gemeld dat het Konijnenhok Picasso ook perfect geschikt is voor het grootbrengen van kuikens en voor het tijdelijk huisvesten van zijdehoenders tijdens het broedseizoen.

Productdetails en afmetingen:

  • Wanddikte (panelen) = ca. 9 mm, frameprofielen: ca. 1,9 cm.
  • Totale afmetingen met dak = ca. 2000 x 545 x 885 mm.
  • Hoofdhuis zonder dak = ca. 500 x 480 mm.
  • Ren = ca. 1900 x 440 x 600 mm

Plaats het Konijnenhok Picasso op een ideale plek:

Uw dieren verdienen het beste plekje. Plaats het konijnenhok in de schaduw om oververhitting te voorkomen. Bescherm het tegen wind en regen indien mogelijk. Leg een klein fundament van stenen onder het hok om vocht weg te houden van het hout. Konijnen gaas onder het hok voorkomt graven en biedt extra bescherming.

Bij XXL ZOO waarderen en respecteren we de ziel van het hout. Onze zorgvuldige materiaalkeuze en geavanceerde productiemethoden weerspiegelen onze toewijding voor het behoud van de natuurlijke schoonheid. Desondanks willen we erop wijzen dat hout, als levend materiaal, zijn eigen taal spreekt. Deze eigenaardigheden zijn liefdevol geaccepteerde imperfecties die de charme van hout uitmaken.

Bestel nu en geef uw harige vrienden het koninklijke verblijf dat ze verdienen! Kies voor het Konijnenhok Picasso van XXL ZOO en creëer een paradijs voor uw huisdieren.

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Konijnenhok -Konijnenhok voor Buiten – Knaagdieren Kooi – Cavia Kooi – Dierenverblijf – PVC dak – 200cm”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Konijnenhok -Konijnenhok voor Buiten – Knaagdieren Kooi – Cavia Kooi – Dierenverblijf – PVC dak – 200cm
Konijnenhok -Konijnenhok voor Buiten – Knaagdieren Kooi – Cavia Kooi – Dierenverblijf – PVC dak – 200cm

 195,00

Dier-benodigdheden.nl
Logo