Jolly Pets Jolly Ball – Paarden- en honden speelbal met appelgeur – Ter vermaak in de stal/binnenshuis of buiten – Bijtbestendig – Rood – Ø 20 cm

 34,95

EAN

0788169140811

Kleur

Rood

Materiaal

Rubber

Leeftijd dier

Elke levensfase

Maat

One size

Type dier

Paard, Hond

Type knaagdier

Geen knaagdier

Product lengte

20 cm

Product breedte

20 cm

Product hoogte

20 cm

Product gewicht

770 g

Aantal stuks in verpakking

1 stuk(s)

Adres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

De Leemkoele 2, 7468 DM Enter

App vereist voor volledige functionaliteit

Nee

Bediening via mobiele app

Nee

Drijvend

Nee

E-mailadres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

apc@platformcontrol.com

Geschikt voor kittens

Ja

Kan zelfstandig met internet verbinden

Nee

Naam verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

Animal Platform Control B.V.

Ondersteuning met updates

Niet van toepassing

Telefoonnummer verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

+31850806322

Type dierenspeelgoed

Bal

Verkoelende werking

Nee

Verpakking breedte

20 cm

Verpakking hoogte

20 cm

Verpakking lengte

23 cm

Verpakkingsgewicht

0.77 kg

EWaste

Nee

Categorieën

Dieren Honden Honden speelgoed Ballen Paarden Speelgoed Stalinrichting & -accessoires

Merk

Jolly Pets

Laatst geupdate op april 12, 2024 12:24 pm
SKU: 9200000055114063 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Deze leuke speelbal voor paarden en honden zorgt voor genoeg vermaak in de stal of buiten.

De Jolly Bal is een uniek speeltje dat speciaal is ontworpen om tevredenheid te brengen bij paarden en honden. De bal is gemaakt van duurzaam rubber materiaal en is sterk genoeg om tegen een stootje te kunnen. De unieke vorm van de bal zorgt ervoor dat hij gemakkelijk te grijpen en te kauwen is voor paarden en honden, wat leidt tot minder stress en meer plezier. Bovendien kan de Jolly Bal ook gebruikt worden als trainingshulpmiddel om de mond- en nekspieren van uw paard te versterken. Kortom, de Jolly Bal is een must-have voor elke paarden- en hondenliefhebber die op zoek is naar een leuke en veilige manier om hun dier te vermaken.

Extra stevig

Doordat de bal zichzelf opblaast en bijtbestendig is, hoeft het paard of de hond nooit met een zachte of lekke bal te spelen. Zo gaan de Jolly Balls van Jolly Pets lekker lang mee en blijft deze altijd in model, een duurzame en bewuste keuze!

Heerlijke appelgeur

De Jolly Ball is verrijkt met een heerlijke appelgeur. De appelgeur trekt het paard en de hond aan waardoor ervoor gezorgd word dat het paard gegarandeerd aangetrokken is tot het speeltje.

Voorkom stalverveling

Je kan al snel merken wanneer een paard last heeft van stalverveling. Het paard gaat bijvoorbeeld veel weven, luchtzuigen of kribbebijten. Het paard zal er alles aan doen om endorfine vrij te laten komen. De Jolly Ball zorgt voor een fijne bezigheid waardoor het paard op een goede wijze ervoor zorgt dat hij endorfine ontwikkeld en is zo eenvoudig tevreden te stellen.

Geschikt voor

  • Honden
  • Paarden

Product eigenschappen

  • Merk: Jolly Pets
  • Formaat: Ø 20 cm
  • Kleur: Rood

Let op: Het hondenspeelgoed van Jolly Pets is moeilijker om in te bijten door de harde materialen. Zo heeft jouw huisdier zo lang mogelijk plezier van zijn nieuwe speeltje.

Over Jolly pets

Jolly Pets is altijd bezig met zoeken naar nieuwe en innovatieve manieren om kwalitatieve producten voor je huisdier te ontwikkelen. Onze visie is niet zomaar een speeltje maken, maar een kwaliteitsspeeltje dat het leven van jouw huisdier zal verrijken! Je kunt erop rekenen dat Jolly Pets altijd leuke, creatief ontworpen producten blijft ontwikkelen met jouw dier in gedachte.

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Jolly Pets Jolly Ball – Paarden- en honden speelbal met appelgeur – Ter vermaak in de stal/binnenshuis of buiten – Bijtbestendig – Rood – Ø 20 cm”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Jolly Pets Jolly Ball – Paarden- en honden speelbal met appelgeur – Ter vermaak in de stal/binnenshuis of buiten – Bijtbestendig – Rood – Ø 20 cm
Jolly Pets Jolly Ball – Paarden- en honden speelbal met appelgeur – Ter vermaak in de stal/binnenshuis of buiten – Bijtbestendig – Rood – Ø 20 cm

 34,95

Dier-benodigdheden.nl
Logo