HÜHNER Land – Kippenvoer speciaal voor de Winter – Vitaliteit in de winter – Scharrelmix voor Kippen – Specifiek ontworpen voor het koude seizoen – 5 kg

 27,95

EAN

4262352427614

Product gewicht

5 kg

Bijzonder voedingsdoel

Hoogwaardige kippenvoer voor Kippen en ander pluimvee Specifiek ontworpen voor het koude seizoen

Fabrikant Adres

Görges Naturpharma GmbH, Dülkener Straße 179, D-41366 Schwalmtal

Analytische bestandsdelen

Ruw eiwit (17,1 %), ruw vet (4,62 %), ruwe as (11,85 %), ruwe vezels (3,11 %)

Toevoegingsmiddelen

geen

Voedingsadvies

Het kippenvoer voor in de Winter is een volledig diervoeder en kan gevoerd worden zonder toevoeging van andere producten.

Voedingswaarde

Maïs, tarwe, soja-extr. schrootvoer (vrij van GGO's) van gepelde zaden (gestoomd en verhit), calciumcarbonaat, plantaardige olie (vrij van GGO's), monocalciumfosfaat, natriumchloride, oregano, gemalen rozenbottelschillen (0,22% vitamine C), gemalen kruidenmix (heermoes, anijszaad, komijnzaad, berkenbladeren, brandnetelbladeren, paardenbloemkruid, boekweitkruid, ijzerkruid, venkel, vrouwenmantelkruid, ginkgobladeren, rozenbottels, kamillebloemen, wijnruit, citroenmelisse, pepermunt, duizendbladkruid, tijmkruid, meidoornbladeren), Nutritionele toevoegingsmiddelen per kg: 1000 IE vitamine A als vitamine A (3a672a), 3000 IE vitamine D als vitamine D3 (3a671), 20 mg vitamine E als all-rac-alfa-tocoferolacetaat (3a700), 10 g koper als koper – (II) -sulfaat, penta-hydraat (3b405), 80 mg zink (3b605) als zinkoxide, 80 mg ijzer (3b101) als ijzer-(II)-carbonaat, 80 mg mangaan (3b502) als mangaan-(II)-oxide, 0,5 mg jodium (3b202) als calciumjodaat, watervrij, 0,4 mg selenium als natriumseleniet (E 8), Technologische additieven per kg: Citroenzuur (E330), 0,35 mg propylgallaat (E310), 0,85 mg butylhydroxytolueen (BHT) (E321)

Soort diervoeder

Volledig diervoeder

Adres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

Hoezo-Kado v.o.f., Ruitersweg Oost 3, 5384 SN Heesch

E-mailadres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

info@reavet.nl

Gewicht consumenteneenheid CE

5 kg

Naam verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

Hoezo-Kado v.o.f., Ruitersweg Oost 3, 5384 SN Heesch

Telefoonnummer verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

+31 (0)412 45 04 06

Verpakking breedte

120 mm

Verpakking hoogte

400 mm

Verpakking lengte

250 mm

Verpakkingsgewicht

5 kg

Categorieën

Dieren Kippen Kippenvoer

Merk

HÜHNER Land

Laatst geupdate op juni 18, 2024 12:21 am
SKU: 9300000166538433 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Een Wintermaaltijd speciaal samengesteld voor jouw Kippen en ander pluimvee om ze gezond en vol energie de koude maanden door te helpen.

  • Ter bevordering van vitaliteit in de winter
  • Hoogwaardig kippenvoer met granen, rozenbottels en kruiden
  • Specifiek ontworpen voor het koude seizoen
  • Bijzonder smakelijk en rijk aan voedingsstoffen
  • Geschikt voor Kippen en ander pluimvee

De winter staat voor de deur, zelfs in het kippenhok! Tijdens deze periode is het essentieel om je Kippen te voorzien van hoogwaardig, voedzaam voedsel. In het koude seizoen is het extra belangrijk om goed voor je gevederde metgezellen te zorgen en hun verhoogde energiebehoefte te vervullen.

Onze zorgvuldig samengestelde Wintervoer-Mix, bestaande uit maïs, tarwe en soja, is niet alleen de favoriet van onze Kippen, maar ook uiterst voedzaam. Deze ingrediënten voldoen optimaal aan de verhoogde energiebehoefte van je gevleugelde vrienden. Bovendien bevat het kippenvoer boekweit en calciumcarbonaat, gewonnen uit oesterschalen, wat de gezondheid van de botten en snavels bevordert. Daarnaast hebben we rozenbottel toegevoegd, bekend om zijn hoge gehalte aan vitamine C. Vitamine C ondersteunt het immuunsysteem en draagt bij aan de ontwikkeling van de huid, veren en bindweefsel van je Kippen.

Om deze al hoogwaardige, speciale Wintervoeding voor Kippen nog verder te verfijnen, hebben we een breed scala aan zorgvuldig geselecteerde kruiden toegevoegd.
Anijs, ijzerhard, venkel, kamille, komijn, wijnruit, oregano, munt en tijm zijn ingrediënten die de spijsvertering bevorderen en de maag kalmeren, waardoor het wintervoer gemakkelijk verteerbaar is. Bovendien hebben sommige van deze kruiden, zoals ginkgobladeren en meidoorn, eigenschappen die de bloedsomloop stimuleren, wat zorgt voor een aangename warmte van binnenuit – perfect voor de koude wintermaanden.
Citroenmelisse en duizendblad zijn toegevoegd om de eetlust van de Kippen te stimuleren, waardoor ze voldoen aan de verhoogde energiebehoefte die nodig is om hun lichaamstemperatuur te behouden tijdens de winter. Heermoes, berkenbladeren en vrouwenmantel hebben vochtafdrijvende eigenschappen en dragen bij aan een normale nierfunctie. Daarnaast hebben paardenbloem en brandnetel antioxidatieve en ontstekingsremmende eigenschappen, wat bijdraagt aan de algehele gezondheid van je Kippen.

Onze Kippenvoer voor in de Winter is niet alleen een heerlijke traktatie tijdens de winter, maar dankzij de maagvriendelijke en eetlustopwekkende eigenschappen ook een waardevolle toevoeging voor het koude seizoen.

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “HÜHNER Land – Kippenvoer speciaal voor de Winter – Vitaliteit in de winter – Scharrelmix voor Kippen – Specifiek ontworpen voor het koude seizoen – 5 kg”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

HÜHNER Land – Kippenvoer speciaal voor de Winter – Vitaliteit in de winter – Scharrelmix voor Kippen – Specifiek ontworpen voor het koude seizoen – 5 kg
HÜHNER Land – Kippenvoer speciaal voor de Winter – Vitaliteit in de winter – Scharrelmix voor Kippen – Specifiek ontworpen voor het koude seizoen – 5 kg

 27,95

Dier-benodigdheden.nl
Logo