HorseFlex Glucosamine-MSM – Paarden Supplementen – 550 gram

 26,90

EAN

9506216696835

Substantie

Poeder

Inhoud

30 ml

Fabrikant Adres

Postbus 70 – 1906 ZH Limmen

Gebruiksaanwijzing

Paard: 2-3 maal daags 2 druppels, rechtstreeks in de mond of door het voer.Hond: Tot 10 kg lichaamsgewicht: 1x daags 1 druppel, Van 10 tot 40 kg lichaamsgewicht: 2x daags 1 druppel, Vanaf 40 kg lichaamsgewicht: 2x daags 2 druppels.

Ingrediënten

HorseFlex Glucosamine-MSM is een aanvullend diervoeder voor paarden ter ondersteuning van de gewrichten en hoeven. Een pure mix van 55% Glucosamine Sulfaat 2KCL en 45% MSM, van humane kwaliteit. Het draagt bij aan het behoud van soepele gewrichten en gezonde hoeven. Geschikt voor elk paard die recreatief of in de sport wordt gereden. HorseFlex Glucosamine-MSM is 100% puur en bevat geen suiker, kleur, geur- en smaakstoffen. Dosering Dit product kan eenvoudig over het voer of door het drinkwater gegeven worden. Je mag het poeder eventueel bevochtigen zodat het niet uit de bak geblazen wordt. – Paard of pony tot 350kg – 9 gram, 1 maatschepje per dag. – Paard boven 350kg – 18 gram, 2 maatschepjes per dag. Het kan veilig langdurig worden gegeven. Samenstelling HorseFlex Glucosamine-MSM is een 100% zuiver poeder zonder toevoegingen van suiker, smaak- en kleurstoffen. Samenstelling: 55% Glucosamine sulfaat 2KCL – 45% MSM. (vegan kwaliteit)

Voedingswaarde

550 gram

Wijze van bewaring

Zorgt dat het product goed gesloten en droog bewaard wordt. Buiten bereik van kinderen houden. Niet gebruiken na de op het etiket vermelde uiterste datum.

Wijze van gebruik

Inwendig gebruik

Wijze van toepassing

Oraal

Type dier

Paard

Product gewicht

550 g

Taal handleiding

Nederlands

Type diergeneesmiddel

Geen

Type diersupplement

Voedingssupplement

Verpakkingsgewicht

0.55 kg

Categorieën

Dieren Paarden Gezondheid Weerstand

Merk

HorseFlex

Laatst geupdate op mei 2, 2024 12:00 am
SKU: 9300000005055546 Categorie:
Uw recensie toevoegen

HorseFlex Glucosamine-MSM is een aanvullend diervoeder voor paarden ter ondersteuning van de gewrichten en hoeven. Een pure mix van 55% Glucosamine Sulfaat 2KCL en 45% MSM, van humane kwaliteit. Het draagt bij aan het behoud van soepele gewrichten en gezonde hoeven. Geschikt voor elk paard die recreatief of in de sport wordt gereden. HorseFlex Glucosamine-MSM is 100% puur en bevat geen suiker, kleur, geur- en smaakstoffen. Toepassing Dagelijks onderhoud van de gewrichten. Ter ondersteuning van de hoeven. Voor extra ondersteuning van de gewrichten en hoeven bij paarden die recreatief worden gereden. Geschikt voor elk paard. Dosering Dit product kan eenvoudig over het voer of door het drinkwater gegeven worden. Je mag het poeder eventueel bevochtigen zodat het niet uit de bak geblazen wordt. – Paard of pony tot 350kg – 9 gram / 1 maatschepje per dag. – Paard boven 350kg – 18 gram / 2 maatschepjes per dag. Het kan veilig langdurig worden gegeven. Samenstelling HorseFlex Glucosamine-MSM is een 100% zuiver poeder zonder toevoegingen van suiker, smaak- en kleurstoffen. Samenstelling: 55% Glucosamine sulfaat 2KCL – 45% MSM. (vegan kwaliteit) Bewaren Zorg dat het product goed gesloten en droog bewaard wordt. Buiten bereik van kinderen houden. Niet gebruiken na de op het etiket vermelde uiterste datum. Duurzaamheid Wij nemen onze verantwoording als het gaat om klimaat en milieu. Zo zijn we in 2019 overgestapt naar duurzame glucosamine van GlucosaGreen® (https://glucosagreen.com/what-is-glucosagreen/). Met een innovatieve technologie wordt de glucosamine geproduceerd volgens dezelfde hoge kwaliteitsstandaard als glucosamine van schelpdieren, maar dan met minimale impact op het milieu! Het proces om glucosamine uit schelpdieren te produceren vereist een enorme hoeveelheid chemicaliën en dit genereert op zijn beurt enorme hoeveelheden giftig afvalwater. Wil je meer weten over GlucosaGreen® en wat het precies inhoudt, bekijk dan hier de video (https://www.youtube.com/watch?v=6oH-sTUL5DE&feature=youtu.be&list=PLs-AHWp8LxEOk6aKhUe6rh9f8ZLwUzKJV).

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “HorseFlex Glucosamine-MSM – Paarden Supplementen – 550 gram”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

HorseFlex Glucosamine-MSM – Paarden Supplementen – 550 gram
HorseFlex Glucosamine-MSM – Paarden Supplementen – 550 gram

 26,90

Dier-benodigdheden.nl
Logo