Homestyle Konijnenhok Rome – Dierenverblijf – 152x60x96 cm Wit | 8718591253010

Homestyle Konijnenhok Rome – Dierenverblijf – 152x60x96 cm Wit direct bestellen in onze webshop! Het perfecte hok voor jouw dwergkonijnen
Wanneer je je konijnen buiten houdt, is het heel belangrijk om een goed konijnenhok te hebben. Eentje die bestand is tegen regen en wind, tegen de hitte in de zomer en de kou in de winter. Een nachtverblijf is dan ook noodzakelijk, hier kan je een lekker bedje van maken door dit te vullen met hooi en stro. Het Konijnenhok Rome van Homestyle is een mooi hok geschikt voor (twee) dwergkonijnen.
Kenmerken van het Konijnenhok Rome
Dit verblijf onderscheidt zich van andere verblijven door het aparte model, waardoor dit hok er leuk uitziet in je tuin. Met een trappetje kunnen je konijnen naar het nachthok. Deze is voorzien van een schuiflade, een openslaand dak en een ruime toegangsdeur, zodat ook het schoonmaken makkelijk wordt gemaakt. Het hok bevat een ruime deur om de konijnen in en uit het hok te tillen en een bitumen dak waardoor je zeker weet dat je konijnen altijd droog zullen zitten.
Wanneer je konijn aan het hout gaat knagen, kan dit door verveling komen. Konijnen moeten hun tanden voortdurend slijpen dus zorg dat ze altijd beschikking hebben tot hooi. Ook (houten) speelgoed, wilgentakken of bijvoorbeeld een toiletrol zijn een leuke uitdaging voor je konijn.
Het Konijnenhok Rome heeft een afmeting van 152 x 60 x 96 cm en is antraciet met wit van kleur.
. Alle Homestyle voor uw Knaagdier uit voorraad leverbaar!

Prijs:  199.00   (klik hier voor meer informatie)