Hikari Pac Attack – Pacman Kikker Voer

 15,95

EAN

0042055193375

Product gewicht

0.04 kg

Vriesvoer

Nee

Analytische bestandsdelen

Eiwit 46%, Vetten 8%, Ruwe As 14%, Fosfaat 1%

Voedingswaarde

zie verpakking

Soort diervoeder

Volledig diervoeder

Type reptiel

Hagedis

Categorieën

Dieren Reptielen Voer

Merk

Hikari

Type dier

Hagedis

Gewicht verpakking

Tot 1 kg

Laatst geupdate op april 14, 2024 2:33 am
SKU: 9200000080596756 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Hikari Pac Attack – Pacman Kikker Voer

De Hikari Pac attack, pacman kikker voer is een uitgebalanceerde formule voor de Zuid-Amerikaanse gehoorde kikkers. De pellet heeft een speciale structuur die daarmee lijkt op levend voedsel. De pellets is een sponsachtig stokje dat is ontwikkeld om snel zacht te worden als het in water wordt gedrenkt, daarmee neemt het de vorm aan van voedsel dat de meeste Pac-man kikkers lekker vinden.

Hikari Pac Attack heeft toegevoegde calcium en de uitgebalanceerde voedingsstoffenmix verbetert het immuunsysteem en een ander voer is niet nodig. Vaak krijg je bij ander voedsel voor de Pacman kikker een meekomende geur, dit is niet het geval bij Hikari pac Attack. Dit speciale voer is ook zeer geschikt voor Pixie en Tomato kikkers.

Hoe moet je pacman kikkers voeren?

Laat de pellets even kort weken in water, zodat het voer het vocht goed absorbeert en zacht wordt. Hiermee is het klaar om te gevoerd te worden.
Voer de Hikari Pac Attack – Pacman Kikker voer één tot twee keer per dag de hoeveelheid die je schildpad in 2-3 minuten volledig kan consumeren. Als je het de hele dag door als traktatie wilt gebruiken, bied dan af en toe een paar stokjes aan om negatieve gevolgen voor de waterkwaliteit te voorkomen. Vermijdt overvoeding en verwijder altijd niet-opgegeten voedsel na de voederperiode om problemen met de gezondheid van de waterkwaliteit te voorkomen.

Lichaamslengte

Voerintervallen

Hoeveelheid voer
3 tot 5 cm (1” tot 2”) Elke 3 dagen 1/2 tot 1 pellets 5 tot 10 cm (2” tot 4”) Om de week 3 tot 5 pellets Ruim 10 cm (4”) Elke 2 weken 5 tot 12 pellets

Waar moet je om denken?
*Voer niet op opeenvolgende dagen, omdat het spijsverteringssysteem van Ceratophrys intervalvoeding nodig heeft voor een goede assimilatie.
*Als u de pellets langer dan een paar seconden laat weken, blijven ze niet intact voor een efficiënte voeding. Zelfs als de pellet niet volledig onthard is, wordt de spijsvertering niet negatief beïnvloed.

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Hikari Pac Attack – Pacman Kikker Voer”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hikari Pac Attack – Pacman Kikker Voer
Hikari Pac Attack – Pacman Kikker Voer

 15,95

Dier-benodigdheden.nl
Logo