HabiStat Orchideen schors Substraat fijn 10L

 16,55

EAN

5027407002074

Verpakkingsgewicht

1.88 kg

EWaste

Nee

Categorieën

Dieren Reptielen Terrarium

Merk

Habistat

Laatst geupdate op juli 17, 2024 12:54 am
SKU: 9300000147167936 Categorie:
Uw recensie toevoegen

De HabiStat Orchid Bark is het perfecte substraat voor jouw reptielen, amfibieën en ongewervelde dieren. Met zijn natuurlijke schorsschilfers biedt het zowel een vochtige als droge omgeving, afhankelijk van je behoeften.

Met de mogelijkheid om het substraat nat te maken en dagelijks te besproeien, kun je een hoge luchtvochtigheid creëren die ideaal is voor bepaalde diersoorten. Maar als je liever een drogere omgeving wilt, kun je het substraat gewoon droog laten.

Het substraat is veelzijdig en gemakkelijk aan te brengen in het terrarium. Verdeel het gelijkmatig over de bodem met een diepte van 5 cm. Let op: als je vloerverwarming gebruikt, vul dan niet te veel substraat in.

Zorg ervoor dat je regelmatig de plekken schoonmaakt waar nodig en vervang het substraat indien nodig om een schone en gezonde leefomgeving voor jouw huisdieren te behouden.

Met HabiStat Orchid Bark zorg je voor het welzijn van jouw reptielen, amfibieën en ongewervelde dieren. Bestel vandaag nog en creëer de perfecte leefomgeving voor jouw huisdieren!

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “HabiStat Orchideen schors Substraat fijn 10L”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

HabiStat Orchideen schors Substraat fijn 10L
HabiStat Orchideen schors Substraat fijn 10L

 16,55

Dier-benodigdheden.nl
Logo