Gourmet Nature's Creations Blik – Kattenvoer – Tonijn 85 g | 7613038055541

Gourmet Nature's Creations Blik – Kattenvoer – Tonijn 85 g direct bestellen in onze webshop! Gourmet, voor de fijnproever
Katten hebben een verfijnde smaak en zijn zeer kieskeurig in wat ze lekker vinden. Maar bijna elke kat zal met zekerheid smullen van de Gourmet Nature’s Creations Tonijn. Dit natvoer is geïnspireerd door de natuur en bevat dan ook hoogwaardige, natuurlijke ingrediënten.
Het recept bevat langzaam gegaarde mini filets met tonijn, tomaten en rijst. De blikjes bevatten geen toegevoegde kunstmatige kleur- en smaakstoffen of conserveringsmiddelen.
De Gourmet Nature’s Creations Tonijn bevat 24 blikjes van elks 85 gram. In de Pets Place winkel zijn de blikjes per stuk te koop.
Over Gourmet
Gourmet is onderdeel van Purina, bekend van Purina One, Felix, Tom Poes en ProPlan. In het assortiment van Gourmet vind je verschillende natvoedingen, namelijk: Gold, Perle, Mon Petit, Diamant, Nature’s Creations en Revelations. Elke soort heeft een aparte textuur en met heerlijke smaken. Wat voor natvoeding jouw kat ook prefereert, Gourmet heeft het in het assortiment.
. Alle Gourmet voor uw Kat uit voorraad leverbaar!

Prijs:  0.99   (klik hier voor meer informatie)