Ferplast Kattentoilet Hoek Mika – Kattenbak – 59.2×51.5×42 cm Zwart Grijs | 8010690139418

Ferplast Kattentoilet Hoek Mika – Kattenbak – 59.2×51.5×42 cm Zwart Grijs direct bestellen in onze webshop! Een simpele maar effectieve kattenbak
Een onmisbaar voorwerp voor iedere katteneigenaar, is de kattenbak. Hier kan je kat in alle rust zijn behoefte doen, waarna hij gauw weer doorgaat met de orde van de dag. Het Kattentoilet Mika van Ferplast is een eenvoudige maar effectieve kattenbak voor in de hoek.
Kenmerken van het Kattentoilet Mika
Het kattentoilet heeft een gestroomlijnd design en een verhoogde onderbak, wat zorgt voor meer comfort voor je kat. Daarnaast bevat deze bak koolstoffilters, zodat de geur zich minder goed verspreidt door je huis. Deze filters kunnen vervangen worden wanneer de werking minder wordt. De kattenbak heeft een plastic deurtje, welke zelf dicht valt en heeft bovenop een hendel om de bak te dragen. De bak kan eenvoudig geopend worden, waardoor hij makkelijk schoon te houden is. Deze kattenbak heeft een unieke hoekvorm, zodat je deze in de hoek van een kamer kan plaatsen om ruimte te besparen.
Het Kattentoilet Mika heeft een afmeting van 59,2 x 51,5 x 42 cm en is zwart met grijs van kleur.
. Alle Ferplast voor uw Kat uit voorraad leverbaar!

Prijs:  26.99   (klik hier voor meer informatie)