FAVE® kippenluik automatisch – Automatische kippendeur – Hokopener voor kippen – Chickenguard – Kippenhok deur – Kippenluikje op batterijen – Inclusief batterijen

- 22%

 46,95

EAN

8720938220098

Kleur

Bruin

Materiaal

Kunststof

Type dier

Kip

Type knaagdier

Cavia, Chinchilla, Fret, Gerbil, Hamster, Konijn, Muis, Rat

Product lengte

7 cm

Product breedte

24 cm

Product hoogte

35 cm

Product gewicht

0.50 kg

Verpakking breedte

347 mm

Verpakking hoogte

70 mm

Verpakking lengte

444 mm

Verpakkingsgewicht

0.48 kg

Verpakkingsinhoud

1 x FAVE automatische kippenluik 4 x Schroeven (voor bevestigen Automatische kippenluik) 3 x AA Procell batterijen 1 x Nederlandstalige handleiding

Categorieën

Dieren Kippen Rennen Konijnen Konijnenrennen

Merk

FAVE

Laatst geupdate op juli 5, 2024 4:29 am
SKU: 9300000155125430 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Het is toch vervelend als je iedere dag het hok van de kippen open moet doen om ze buiten te laten lopen? We hebben daar iets nieuws voor gevonden. De ingebouwde sensor zorgt ervoor dat het luikje opengaat wanneer de zon opkomt en sluit wanneer de zon ondergaat. Het kippenhok is nu veilig voor de kippen om in te slapen. Je kunt het luikje aan ieder kippenhok bevestigen. Zoek een plek waar de kippen makkelijk in en uit het hok kunnen komen. Installeer het luikje volgens de meegeleverde gebruiksaanwijzing. Het is nu mogelijk voor de kippen om in en uit het hok te lopen zonder dat je het deurtje zelf open of dicht hoeven te doen.

Voordelen

– Hoogwaardige kwaliteit

– Automatisch open en dicht

– Voor allerlei dieren

– Makkelijk te installeren

– Upgrade je kippenhok

– Lange levensduur

– Waterdicht

– Handig formaat

– Inclusief schroeven

De automatische kippendeur is makkelijk te installeren

Het installeren van de automatische kippendeur zal de veiligheid van de kippen vergroten. Het luikje wordt als volgt geïnstalleerd. Het is van belang een goede plek uit te kiezen waar de kippen gemakkelijk naar binnen en naar buiten kunnen lopen. Plaats de automatische deuropener aan de buitenkant van het kippenhok. Volg hiervoor de instructies van de fabrikant. Stop de batterijen in het automatische kippenluikje en zet deze vervolgens aan. Om er zeker van te zijn dat de deuropener goed functioneert, kun je deze testen. Om te controleren of alles goed functioneert, open en sluit de deur een paar keer. Het installeren is eenvoudig en kan door iedereen worden gedaan. Als je er even niet uitkomt, kun je de QR-code scannen op de meegeleverde handleiding. Hier wordt getoond (door middel van een video) hoe je het automatische kippenluik moet installeren. Op die manier kun je dagelijks genieten van het automatische kippenluik.

De Kippenluik automatisch is geschikt voor allerlei dieren

Het automatische kippenluik is niet alleen geschikt voor kippen, maar kan ook gebruikt worden voor andere dieren, zoals eenden, fazanten, ganzen, enzovoort. Als je verschillende soorten dieren in je kippenhok hebt, kan een automatisch kippenluik een uitstekende oplossing zijn om alle dieren gemakkelijk toegang te geven tot hun hok en tegelijkertijd de veiligheid van de dieren te waarborgen. Het gebruik van een automatisch kippenluik kan ook helpen om ongedierte buiten te houden en de veiligheid van de dieren te vergroten. Het gebruik van een automatisch kippenluik zorgt ervoor dat de dieren alleen naar buiten kunnen wanneer het veilig is en dat zes nachts veilig worden opgesloten. Dit is een handige en veelzijdige oplossing voor het toegang geven aan verschillende soorten dieren tot hun verblijf en het beschermen van hun veiligheid.

Hoogwaardige kwaliteit kippenhok deur automatisch

Het automatische kippenluik is van hoogwaardige materialen gemaakt. Dit betekent dat het kippenhok van hoge kwaliteit is en dus lang meegaat. Het kippenluik is bestand tegen zowel de wind als het water. Dankzij het waterdichte luikje kunnen de kippen droog binnen blijven zitten wanneer het regent. Er zijn duurzame en stevige materialen gebruikt voor het maken van het automatische kippenluik, zoals kunststof. Dit voorkomt dat het luik snel verslijt en dat het luik niet snel zal verouderen. Wanneer de zon opkomt, zal het luikje opengaan en sluiten wanneer de zon ondergaat. Kortom, als je op zoek bent naar een automatisch kippenluik van hoogwaardige kwaliteit, zoek dan niet verder!

Inhoud

  • 1 x FAVE automatische kippenluik
  • 4 x Schroeven (voor bevestigen Automatische kippenluik)
  • 3 x AA Procell batterijen
  • 1 x Nederlandstalige handleiding

Kun je niet wachten om het automatische kippenluik van FAVE te gebruiken of ben je op zoek naar een leuk en origineel cadeautje? Twijfel niet en plaats het automatische kippenluik van FAVE dan nu in je winkelwagen!

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “FAVE® kippenluik automatisch – Automatische kippendeur – Hokopener voor kippen – Chickenguard – Kippenhok deur – Kippenluikje op batterijen – Inclusief batterijen”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

FAVE® kippenluik automatisch – Automatische kippendeur – Hokopener voor kippen – Chickenguard – Kippenhok deur – Kippenluikje op batterijen – Inclusief batterijen
FAVE® kippenluik automatisch – Automatische kippendeur – Hokopener voor kippen – Chickenguard – Kippenhok deur – Kippenluikje op batterijen – Inclusief batterijen

 46,95

Dier-benodigdheden.nl
Logo